logo
В наявності
Тільки 2 залишилося
Артикул
J'sD-ABET

Тонер з пантенолом та ніацинамідом J'sDerma Acnetrix Bubble Essence Toner

Чутлива шкіра обличчя вимагає до себе особливої уваги та догляду. З J'sDerma Acnetrix Bubble Essence Toner Ви назавжди забудете про всі проблеми!
Special Price 949,00 ₴ Regular Price 1 149,00 ₴
Об’єм
150 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Корейський тонер з пантенолом і ніацинамідом не просто разово зволожує шкіру: він відновлює природний водний баланс, позбавляючи лущення, сверблячки та запальних процесів. Крім цього засіб:

  • нормалізує роботу сальних заліз;
  • усуває сухість та неприємну стягнутість;
  • підтягує овал обличчя;
  • зміцнює бар'єрні функції епідермісу;
  • повертає шкірі природне сяйво та свіжість.

Дарунки природи

У тонер J'sDerma Acnetrix Bubble Essence Toner сама природа вклала все найкраще. Екстракти граната, інжиру та гінкго щедро діляться зі шкірою своєю пружністю, ожина – соковитістю та здоров'ям. Лаванда, орегано, кмин і розмарин мають потужну антиоксидантну дію.

Ви назавжди забудете про відчуття дискомфорту завдяки гіалуроновій кислоті. Тонер містить відразу чотири її види, тому ефект зволоження також можна сміливо множити на 4.

Пептидний комплекс синтезує активне вироблення колагену, а пантенол і ніацинамід відновлюють початкові – природні властивості шкірного покриву, «включаючи» самоомолодження на повну силу.

Ефект «бульбашок»

J'sDerma Acnetrix Bubble Essence Toner є звичайною прозорою рідиною. Але при нанесенні на шкіру перетворюється на безліч маленьких бульбашок, кожен з яких несе із собою заряд життєвої енергії. Насичуючи шкіру киснем, вітамінами та амінокислотами, тонер миттєво вбирається, не залишаючи на обличчі та шиї жирних слідів та відчуття липкості.

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити J'sDerma Acnetrix Bubble Essence Toner у Києві та Україні. Він не тільки сам стане сприятливим подарунком для Вашої шкіри: засіб здатний вдвічі збільшити активність інших кремів для догляду і сироваток, що наносяться на нього зверху.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Жирний блиск, Зневодненість, Подразнення
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
150 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Заспокійливе, Антиоксидантне
To Top