logo
Немає у наявності
Артикул
MP-NCM

Мініатюра крему для шиї та декольте з пептидами Medi-Peel Naite Thread Neck Cream 10ml

Виконуючи роль скульптора, засіб підтягує, прибирає зморшки шляхом розгладжування внутрішніх заломів і стирає найголовніші вікові показники — кільця Венери.
Special Price 249,00 ₴ Regular Price 395,00 ₴
Об’єм
10 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Хід королеви!

Як часто ми приділяємо всю увагу обличчю, робимо косметологічні процедури і навіть підтяжки, забуваючи, що вік насамперед видає область від підборіддя до ключиць. Тут тонка "пергаментна" шкіра без ліпідних прошарків та м'язів, за рахунок чого зниження тонусу та невблаганні свідки справжнього віку особливо помітні. Але антивіковий корейський крем для шиї Medi-Peel Naite Thread Neck Cream 10 ml Mini діє цілеспрямовано та працює до повної перемоги! Якщо розпочати використання заздалегідь, то й вік припинить свій біг і замре на оптимістичній ноті!

Професіонал у справі!

З ефективністю цих агентів неможливо посперечатися, адже у формулі Medi-Peel Naite Thread Neck Cream 10ml Mini їх більше 10, включаючи максимально активні – аналог ботокса Tripeptide 5, а також пептиди зміїної отрути та павука. Вони справляються навіть з глибокими зморшками, у тому числі з'являються через частого притискання підборіддя до шиї (при роботі за комп'ютером, з паперами і слабких шийних хребців), ну а віковим заломам не залишають шансів.

Міндальна олія не тільки антиоксидант, а й пом'якшувальний агент. Аденозин та гідролізований еластин повертають пружність і моделюють, підтягуючи в'ялі ділянки. Листя алое віра і екстракт центели виводять пігментні плями, вибудовують захисний бар'єр, запобігають гідро дефіциту і поповнюють водний резервуар, а лаванда знімає та дарує релакс. З корейським кремом Medi-Peel Naite Thread Neck Cream з пептидами 10ml Mini у форматі тестера приховати свій вік не складе труднощів!

Налітай на акцію!

Наша команда відбирає для Вас найзатребуваніші засоби, попередньо перевіряючи результат особисто і збираючи в скарбничку Ваші відгуки!

Мініатюрну версію одного з найкращих за рейтингом крему для шиї та зони декольте з пептидами Medi-Peel Naite Thread Neck Cream 10ml Mini можна купити вигідно у брендовому магазині корейської косметики New Skin і особисто переконатися – з часом реально боротися без втручання пластичних хірургів! Ми даруємо не тільки квиток у молодість, а й швидку доставку по Києву та Україні!

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Друге підборіддя
Тип засобу
крем для шиї та декольте
Об'єм
10 мл.
Призначення
Антивікове, Поживне, Догляд обличчям
To Top