logo
Немає у наявності
Артикул
MP-GVA

Сироватка для шиї та декольте Medi-Peel Gold Venus Ampoule

Сироватка для шиї та декольте Medi-Peel Gold Venus Ampoule 1 5 5 1
Special Price 399,00 ₴ Regular Price 1 080,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Перші "дзвіночки" наступних вікових змін дерми не завжди залежать від цифр у паспорті — тонус шкіри та її краса закладаються генетично, сильно впливають спосіб життя та правильно підібраний догляд. Антивікова корейська сироватка для шиї Medi-Peel Gold Venus Ampoule надає комплексний вплив на обличчя і область декольте, де шкіра особливо тонка через відсутність жирового прошарку, і навіть перші зморшки кидаються в очі, часто стаючи причиною комплексів і необхідністю прикривати ці зони хустками. палантинами та одягом з високим коміром. Своєчасна підтримка потужним ампульним засобом не лише уповільнить процеси старіння, але й поверне молодість, пружність та чіткі контури.

Секрет на мільйон

Так, саме стільки компліментів Ви зберете на свою адресу, якщо у звичному догляді підключіть унікальну "зброю" з пігментацією, в'ялістю та сухістю – сироватку-ліфтинг Medi Peel Gold Venus Ampoule від відомого високою якістю, органічністю складу та ефективністю професійного бренду.

Ніацинамід і насичена пептидами формула пробуджують клітини, що заснули, прискорюючи метаболізм, циркуляцію крові та вироблення колагену, щоб не просто створити візуально красиву картинку, підтягнувши провисаючі ділянки за аналогією з ботоксом, а й "вирівняти" зморшки та заломи зсередини повернувши еластичність та тонус фіброволокнам.

Очищаючи епітелій від токсинів та шлаків, екстракти наповнюють його вітамінами та потрібними речовинами, покращуючи процеси регенерації та оновлення тканинних сполук. Корінь женьшеню – символ молодості, здатний вирівняти тон обличчя, звести до мінімуму пігментні плями та зняти запалення, почервоніння та набряклість. Важливий компонент корейської експрес-сироватки для шиї Medi-Peel Gold Venus Ampoule — гіалурон, що формує запас вологи та посилено живить шкіру.

Подарунок від Венери

Сяяти подібно до цієї планети-зірки зможе кожна, забувши про вік і впевнено позуючи перед камерою з оголеними плечима, демонструючи на заздрість усім точену підтягнуту шию, матове, гладке обличчя і пружну ділянку декольте. І все це без уколів та травматичних процедур, а лише за допомогою чудо-засобу ANTI-AGE Medi-Peel Gold Venus Ampoule, купити який можна без націнок та з доставкою по всій Україні та Києву в інтернет-магазині New Skin, створеного для вашої краси.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності
Тип засобу
крем для шиї та декольте
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове
To Top