Всім привіт. Останнім часом на вулиці дуже похмуро і я маю підозру, що багато хто може втратити пильність і перестати наносити санскрін.

По-перше, хочу нагадати, що санскрін потрібен не лише для того, щоб уникнути небажаної засмаги або появи пігментних плям. Ми також наносимо його, щоб уникнути передчасного старіння.

Навіщо шкірі обличчя потрібний захист від сонця

Справа в тому, що УФ-випромінювання проникає глибоко в нашу шкіру, руйнує волокна колагену, через що шкіра втрачає пружність, пливе овал обличчя, з'являються брилі, носогубні складки, зморшки та інші ознаки фотостаріння. Тому навіть незважаючи на те, що похмура погода, навіть якщо йтиме дощ, ми все одно повинні купити сонцезахисний крем для обличчя з Кореї та наносити його.

Для більшої переконливості хочу нагадати вам фото далекобійника, який багато років їздив за кермом автомобіля та на один бік його обличчя постійно потрапляло сонце.

Дальнобійник, який не користувався сонцезахисним кремом SPF 50

Так ось – те, що ми бачимо праворуч – це те, як ми старіємо, якщо ми не наносимо сонцезахисний крем. А те, що ми бачимо зліва – це те, як ми можемо виглядати, якщо його наноситимемо.

Тобто я не проти старіння, але я за те, щоб робити це красиво.

Яким засобом із SPF користуюся я

І хочу нагадати вам про той засіб, яким користуюся особисто я.

Це сонцезахисний флюїд для комбінованої та жирної шкіри Dr.Jart+ Solarbiome Fluid SPF50+ PA++++.

Він у форматі флюїду – тобто це рідка вода відмінно підійде для жирної та комбінованої шкіри. Саме така шкіра в мене.

Якщо я нанесу якийсь інший засіб – у мене протягом дня з'являтиметься жирний блиск, а цей засіб не лише не залишає жирної плівки на обличчі, але додатково абсорбує те шкірне сало, яке виділяє ваша шкіра.

Я покажу вам процес нанесення у відео в кінці цієї статті. Якщо вам цікаві інші відео, то зайшовши в магазин корейської косметики New Skin у будь-який розділ можна побачити скрізь під текстом відеоматеріали, які допоможуть вам визначитися з вибором та дізнатися багато корисної інформації на тему краси та догляду за шкірою.

Хочу відзначити ще кілька моментів:

  1. Навіть під час нанесення я відчуваю під пальцями таку дрібнодисперсну абсорбуючу пудру, яка й надає, мені здається, той самий ефект, що матує;
  2. Наносячи цей сонцезахисний крем, ви відчуватимете запах спирту. Він припустимий у складі санскринів саме для того, щоб зробити їх легшими і тут нічого страшного немає;
  3. Ви бачили спочатку він лягає начебто білою плівкою, але потім дуже легко наноситься, швидко вбирається і абсолютно не вибілює обличчя.

На відео видно спочатку якийсь мінімальний жирний блиск, але потім він абсолютно зникає і обличчя стає повністю матовим.

Коли потрібно оновлювати сонцезахисний крем для обличчя

І також хочу нагадати про те, що недостатньо нанести засіб для захисту від сонця один раз і розраховувати, що воно захищатиме цілий день.

Наприклад, зараз я йду на прогулянку з дитиною вранці і нанесла санскрін. Потім повернуся додому. Коли йтиму на другу прогулянку, десь о 4-5 вечора, то перед тим, як виходити надвір я обов'язково оновлю його.

Це можна зробити кількома способами. Можна використовувати вологі серветки для зняття макіяжу Pyunkang Yul Cleansing Tissue. Можна використовувати сонцезахисний стик, як це роблю я і наношу його прямо поверх макіяжу.

Кожен цей засіб, який був описаний у статті, а також будь-яку корейську косметику можна купити в інтернет-магазині New Skin. Тут продається лише оригінальна продукція. На всі товари є сертифікати якості, і ми стежимо за цим. Шкіра у нас одна, тому дуже важливо користуватися лише оригінальними товарами.

Я сподіваюся, я була вам корисна і у тих, у кого були сумніви, чи варто в таку погоду наносити сонцезахисний крем для обличчя вони відпали.

Тому обов'язково захищайте свою шкіру від ультрафіолету, залишайтеся молодими, красивими і до нових зустрічей.

0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.