Всім привіт сьогодні хочу показати вам як я роблю масаж за допомогою вібруючого роликового масажера від бренду WellDerma Face Lifting Vibrating Roller

Що потрібно знати перед тим, як робити масаж

Насамперед хочу торкнутися кількох моментів:

  • Ми робимо масаж тільки по чистому обличчю, тому що під час масажу посилюється кровообіг і все, що знаходиться на вашій шкірі, проникає в глибокі шари шкіри, тому ми ж не хочемо, щоб бруд і декоративна косметика проникли в наші пори. Тому перше правило – ми завжди знімаємо макіяж та очищаємо обличчя.
  • Друге правило – ми ніколи не робимо масаж по гідрофільній олії. Дуже багато дівчат задаються питанням – якщо засіб, по якому треба робити масаж, повинен ковзати, то чому б не зробити це по гідрофільному маслу. Воно ж чудово ковзає. Справа в тому, що призначення гідрофільного масла – прибрати бруд та декоративну косметику з нашого обличчя та частинки олії захоплюють ці елементи. Виходить, роблячи масаж по гідрофільному маслу, ми вдруковуємо в шкіру і масло і бруд і декоративну косметику. Це дуже небезпечно. Може спричинити косметичні акне, які дуже важко лікуються і на це піде не один місяць. Тому не ризикуйте і не робіть масаж по гідрофільній олії.
  • Третє правило - засіб, за яким ви робитимете масаж, повинен вам підходити. Ідеально – це не повинен бути засіб, який ви пробуєте вперше, тому що, як я вже говорила, він проникає глибоко в шкіру і реакція може бути несподіваною. Тому візьміть той засіб, від якого ви точно знаєте, що у вас не буде роздратування, висипання, воно не заб'є вам пори і можете робити по ньому масаж.

Чи можна масаж за допомогою WellDerma по сухому обличчю?

В інструкції до WellDerma написано, що масаж за допомогою нього можна проводити навіть по сухому обличчю, але я не бачу в цьому жодного сенсу. Якщо можна скористатися ситуацією та забезпечити своїй улюбленій шкірі глибше проникнення.

Тому, як ви можете побачити на відео наприкінці статті, я зняла макіяж за допомогою корейського гідрофільного масла, очистила обличчя за допомогою гелю для вмивання, нанесла тонер, щоб зволожити обличчя та забезпечити сироватці глибше проникнення.

І зараз буду наносити свій улюблений бортокс. Саме по ній я і робитиму масаж.

Я її сильно не розтирала, буквально завдала на поверхню шкіри, тому що все інше за мене зробить масажер.

Як правильно робити масаж масажером Веллдерма?

Нагадую – це вібруючий масажер. Щоб він почав вібрувати, необхідно повернути внизу ручку. Також у нас у магазині корейської косметики New Skin також можна придбати і звичайний масажер WellDerma Face Lifting Dark Silver Roller.

Починаємо ми завжди з нижньої частини обличчя, рухаємося ми завжди від центру обличчя до периферії і лише за напрямом відтоку лімфи. Якщо ви хочете побачити цей процес наочно – під статтею буде відео, де можна буде побачити, як це я роблю.

Дуже часто бачу як дівчата хаотично їздять своїм обличчям. Це неправильно, тому що основне завдання роликових масажерів – лімфодренажний ефект. Тобто забезпечити відтік лімфи, яка, на жаль, з віком порушується, через що обличчя набуває набряклості.

Тому, щоб забезпечити відтік лімфи, рухаємося у напрямку її руху – а саме від центру обличчя до периферії.

Як я вже говорила, головки даного масажера розташовані так ідеально, що вони дозволяють захоплювати вашу шкіру і ефект масажу нагадує ефект у косметолога. Ви можете бачити на відео, як між головками захоплюється моя шкіра і опрацьовується дуже глибоко. У цей момент м'язи дуже добре розслабляються, а саме напруга м'язів обличчя і є причиною утворення зморшок, заломів та інших вікових змін.

Після того, як я пропрацювала нижню вилицю, я переходжу вище. Далі піднімаюсь ще вище і опрацьовую вилиці. Кровообіг обличчя посилюється буквально на очах, воно рожевіє і набуває здорового, красивого, рівномірного відтінку.

Цей вібромасажер wellderma також допомагає прибрати застійні плями, наприклад, там де у вас був прищик, ви видавили і у вас залишився слід пост-акне. Так от такий масажер допомагає позбутися таких застійних плям.

Наступний рух я обожнюю, тому що в мене трохи опущені повіки. Я відчуваю, як під час масажу мої повіки піднімаються буквально на очах.

Я дуже часто хмурюся, тому масажер дуже добре розслабить м'язи та зменшить заломи, які утворилися на обличчі.

Також я проробляю ніс, бо з віком кінчик носа стає трохи ширшим. З віком одні проблеми але ми вміємо їх позбуватися. Зверху вниз я проробляю ніс, а далі хочу позбутися носогубних складок. Знаю, що дуже багато дівчат страждають від цієї проблеми. Тому перш за все хочу сказати, що причиною виникнення носогубних складок є напруга м'язів, які розташовані навколо рота, і щоб скоротити носогубні складки, досить просто розслаблювати ці м'язи. Для цього я прикладаю просто масажер до підборіддя та тримаю його під час вібрації. Я відчуваю, як м'язи розслабляються навколо мого рота.

Раніше, коли я робила масаж масажером гуаша, мені ніколи не виходило створити ось цю вібрацію, щоб розслабити м'язи. Тепер мені досить просто прикласти масажер і м'язи розслабляються.

Все, що я робила з правою частиною обличчя я повторю на ліву частину обличчя починаючи знизу і дійшовши до чола.

Особливо я проробляю у напрямку зверху вниз шию. Є багато суперечок як опрацьовувати знизу-вгору та зверху-вниз, але я рухаюся у напрямку відтоку лімфи, тому я рухаюся зверху-вниз. Це дуже розслабляє особливо наприкінці важкого напруженого трудового дня.

Цей масажер, до речі, підходить не лише для обличчя. Їм також можна опрацьовувати зону декольте, руки, і навіть ноги.

Як ви можете побачити у відео – нічого складного. Від вас тільки потрібно рухатись у правильному напрямку, а все інше за вас зробить масажер буквально сам.

Хочу сказати, що до цього у мене був звичайний роликовий масажер без вібрації і різниця дуже відчутна. Від цього масажера я відчуваю відчутніше розслаблення м'язів мого обличчя. Для мене це дуже важливо, тому що в мене дуже активна міміка і саме вона є причиною виникнення зморшок.

Тому я роблю цей масаж регулярно бачу результат, який мене тішить і всім дівчаткам, у яких на обличчі з'явилися перші ознаки дорослішання рекомендую обов'язково включити масаж у свою вечірню рутину.

Якщо у вас залишилися ще якісь питання щодо масажерів – обов'язково ставте мені питання в інстаграм – я із задоволенням на них відповім.

До нових зустрічей.

0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.