logo
В наявності
Тільки 12 залишилося
Артикул
WC-MRM

Екстразволожуюча маска для волосся WhoCares Moisture Rich Mask

Екстразволожуюча маска для волосся WhoCares Moisture Rich Mask 1 5 5 1

Зволожуюча та живильна маска для волосся WhoCares Moisture Rich Mask користується у шанувальниць азіатської косметики великою популярністю. Вона повертає локонам втрачені життєві сили, красу, блиск та здоровий вигляд. Формула буде особливо ефективна для сухого, неслухняного і ламкого, а також фарбованого волосся.

Special Price 738,00 ₴ Regular Price 1 238,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

WhoCares Moisture Rich Mask наповнює стрижні волосся вітамінами, покращує структуру по всій довжині, попереджає перетин та ламкість. Після використання засобу волосся не пушиться, легко укладається, стає м'якше і еластичніше. Позитивні результати можна оцінити вже після першого використання – локони виглядають більш доглянутими та слухняними на вигляд, набагато легше розчісуються.

Активні компоненти складу

Маска WhoCares Moisture Rich Mask має текстуру середньої щільності, не склеює волоски, дає антистатичний ефект і має приємний тонкий аромат. Великий плюс у тому, що у складі немає мінеральних олій, парафіну, барвників та інших шкідливих речовин.

У числі активних компонентів:

  1. Масло ши. Джерело жирних кислот та вітамінів, що забезпечують комплексне живлення та зволоження. Воно зміцнює фолікули та попереджає надмірне випадання волосся. Антиоксидантні властивості захищають локони від шкідливого впливу довкілля.
  2. Медовий кондиціонер. Захищає волосся, усуває пухнастість та статичну напругу між волосинками.
  3. Пантенол. Усуває сухість, заспокоює і також зволожує волосся, запускає процеси регенерації пошкоджених локонів, робить його блискучими, м'якими та шовковистими на дотик.

Застосування продукту

Засіб потрібно нанести на вже вимите вологе волосся, розподілити по всій довжині. Особливу увагу важливо приділити кінчикам. Потримати маску близько 10 хвилин та змити проточною водою.

Використовувати продукт рекомендується двічі на тиждень. Для посилення ефекту бажано використовувати в комплексі із шампунем та кондиціонером серії WHO CARES.

У Києві та Україні купити WhoCares Moisture Rich Mask можна в в магазині корейської косметики NewSkin.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Італія
Тип волосся
Сухі, Пошкоджені
Вирішує проблему
Сухість, Ломкість, Пухнастість, Посічені кінці, Тьмяне волосся
Тип засобу
маска для волосся
Об'єм
100 мл.
Призначення
Зволоження, Поживне, Відновлення, Зміцнення, Пом'якшення, Розгладжування
To Top