logo
Немає у наявності
Артикул
Iun-RGET

Есенційний тонер з трояндою та галактомісісом Iunik Rose Galactomyces Essential Toner

Есенційний тонер з трояндою та галактомісісом Iunik Rose Galactomyces Essential Toner 1 5 5 1

Тонер з екстрактом троянди та галактомісісом Iunik Rose Galactomyces Essential Toner робить колір обличчя рівним, освіжає, знімає роздратування та має ефект освітлення. Тонер для обличчя з Кореї добре справляється із завданням очищення обличчя від залишків макіяжу і ефективно відлущує омертвілі клітини. Засіб зволожує, регулює лужно-кислотний баланс і виступає як бустер, завдяки чому всі корисні речовини проникають глибоко в епідерміс.

Special Price 450,00 ₴ Regular Price 650,00 ₴
Об’єм
200 мл.

Основні властивості тонера

Iunik Rose Galactomyces Essential Toner купити

Унікальний комплекс активних компонентів тонера Iunik Rose Galactomyces Essential Toner дозволяє йому надавати багатогранну дію на шкіру. Засіб має відразу кілька властивостей:

  • інтенсивне зволоження. При створенні тонера використовували не звичайну воду, а воду дамскої троянди, завдяки чому шкіра насичується вологою та зникає відчуття сухості;
  • заспокійливий ефект. Екстракт троянди сприяє усуненню подразнення, свербежу, почервонінь, забезпечуючи швидке загоєння пошкоджень шкірного покриву;
  • забезпечує нормалізацію вироблення підшкірного жиру. Галактомісис, що міститься в складі, відповідає за очищення, звуження пор, контроль вироблення себуму і усунення ефекту жирності шкіри;
  • омолоджуючу дію. Велика кількість аденозину розгладжує зморшки та бореться з ознаками старіння шкіри.

Активні речовини

Екстракт троянди – прискорює регенерацію, зволожує, звужує розширені пори, усуває жирний блиск, очищає, бореться зі зморшками та має дезодоруючий ефект.

Iunik Rose Galactomyces Essential Toner

Галактомісіс – прискорює мікроциркуляцію кров'яного потоку та процеси обміну, очищає та тонізує, покращить колір обличчя, вирівнює рельєф, а також відновлює цілісність епідермісу на клітинному рівні.

Екстракти гранату, інжиру, солодки і гінкго, що входять до складу тонера Iunik Rose Galactomyces Essential Toner, в комплексі мають антиоксидантну дію, усувають пігментацію, омолоджують, мають ефект ліфтингу, живлять, роблять шкіру більш пружною і перешкоджають негативному впливу ультрафіолету та інших несприятливих факторів.

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити Iunik Rose Galactomyces Essential Toner у Києві та Україні за низькою ціною. Замовити засіб можна, зв'язавшись з менеджерами по телефону або онлайн на сайті.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Жирний блиск, Зневодненість, Подразнення, Почервоніння
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
200 мл.
Призначення
Зволоження, Догляд обличчям, Заспокійливе, Відбілювання
To Top