logo
Немає у наявності
Артикул
Gas-CSBC04

Крем із кислотами та центелою Gaston Cica Solution Balancing Cream

Крем із кислотами та центелою Gaston Cica Solution Balancing Cream 1 5 5 1

Проблеми зі шкірою доставляють масу дискомфорту прекрасній половині людства — варто помітити перші ознаки старіння, або сезонні реакції у вигляді сухості, підвищеної чутливості чи лущення, як самооцінка стрімко падає вниз, а настрій знижується до мінімуму. На зміну травматичним косметологічним процедурам прийшов крем комплексного впливу з кислотами та центелою Gaston Cica Solution Balancing Cream.

Special Price 599,00 ₴ Regular Price 800,00 ₴
Об’єм
50 мл.

До його незаперечних переваг належить універсальність — він підходить для будь-якого типу шкіри, миттєво вирішуючи нагальні проблеми та зберігаючи пролонговану дію за рахунок накопичення в клітинах корисних речовин.

Унікальний комплекс від бренду

Корейський крем для обличчя Gaston Cica Solution Balancing Cream відрізняється збалансованим, адаптованим під потреби пережившої стрес дерми складом.

Формула CICA не має аналогів, поєднуючи в собі всі необхідні кислоти АНА, ВНА, РНА у потрібній концентрації. Засіб можна використовувати як фініш перед нанесенням косметики та як нічну маску перед сном.

Миттво проникаючи в шкіру, легка консистенція не утворює липкий шар на поверхні, не забиває пори і дозволяє вітамінам проникнути якомога глибше.

Центелла блокує роботу патогенних бактерій, налагоджуючи мікрофлору та знімаючи запалення, тоді як масло чайного дерева знезаражує, перешкоджає появі вугревих висипань та камедонів, усуває жирний блиск.
Місію зупинити вікові зміни бере на себе аденозин - він не тільки зволожує, а й покращує вироблення колагену, ущільнюючи ділянки, що втратили пружність.

Вітамін B3 робить бьюті-крем із Кореї Gaston Cica Solution Balancing Cream справжнім протиотрутом від зайвої пігментації та великої кількості ластовиння.

Будьте гарними з нами!

Наш інтернет магазин корейської косметики працює тільки з перевіреними постачальниками — ми не дозволимо Вам зіпсувати шкіру підробками, тому що знаємо, наскільки важливо жінці знати про свою ідеальність.

Щоб Ваша шкіра сяяла навіть під спалахом об'єктива, не пропустіть можливість купити оздоровлюючий та омолоджуючий крем для обличчя Gaston Cica Solution Balancing Cream по акції, ну а ми здивуємо Вас швидкою доставкою до будь-якого населеного пункту України!

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість, Подразнення, Почервоніння, Псоріаз, Запалення
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Догляд обличчям, Відлущування, Заспокійливе, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top