logo
Немає у наявності
Артикул
SK-HASC08

Крем-гель з гіалуроновою кислотою SECRET KEY Hyaluron Aqua Soft Cream

Крем-гель з гіалуроновою кислотою SECRET KEY Hyaluron Aqua Soft Cream 1 5 5 1
Special Price 229,00 ₴ Regular Price 449,00 ₴
Об’єм
70 мл.

Шкіра обличчя найбільш схильна до втрати вологи, адже знаходиться "на виду", щодня відчуває стрес від нанесеної косметиці, що закупорює пори, зміни погодних умов, жорсткої води та ультрафіолетових променів. Сухість виявляється у лущенні, нерівномірності тону та мікротріщинах, а торкаючись глибоких шарів викликає втрату еластичності тургору та провисання контуру.

Secrey Key Hyaluron Aqua Soft Cream

Корейська косметика з гіалуроновою кислотою Secrey Key Hyaluron Aqua Soft Cream впорається навіть із порушеним гідролізним обміном, на молекулярному рівні перебудувавши роботу клітин та сполук, повернувши здоровий сяючий вигляд та молодість.

Механізм "перезавантаження"

У гелі для інтенсивного зволоження обличчя Secrey Key Hyaluron Aqua Soft Cream міститься ударна доза гіаулуронової кислоти, яка миттєво починає працювати над проблемою – проникати в дерму та зволожувати зсередини, змушуючи виробляти колаген та еластин, необхідні для пружності та еластичності шкірного покриву. Одночасно покращуються і захисні властивості шкіри, відчуваючи потужну вітамінно-мінеральну підтримку, вона адаптується до агресивних показників зовнішнього світу і стає менш чутливою.

Secrey Key Hyaluron Aqua Soft Cream

Органічні екстракти чорниці, помідора, центели, листя чайного дерева та солодки покращують метаболізм корисних речовин, оздоровлюють епідерміс та підтримують регенерацію, не даючи віковим змінам і шансу зіпсувати ідеальний контур зморшками. Вазелін та гліцерин дарують м'якість, рівний тон і рельєф, щоб і при найближчому розгляді шкіра виглядала розкішно, як після помешкання косметолога.

Гелеподібна консистенція корейського зволожуючого крему Secrey Key Hyaluron Aqua Soft Cream не розтікається, швидко поглинається і не залишає липких слідів.

За оригіналом – тільки до нас!

На відміну від багатьох інтернет магазинів, New Skin працює безпосередньо з виробником, тому наші ціни нижчі, а якість – гарантовано! Наша мета - дозволити кожній жінці не тільки зберегти, а й примножити природну красу і ми готові доставити крем для обличчя Secrey Key Hyaluron Aqua Soft Cream по всій Україні в найкоротші терміни, без переплат та безкоштовною доставкою від 2000 гривень!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Нерівний рельєф
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
70 мл.
Призначення
Зволоження, Антиоксидантне
To Top