logo
Немає у наявності
Артикул
DrC-VKTE

Кремова есенція з комбучею Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Tea Essence

Бережна кремоподібна есенція Dr. Ceuracle Vegan Kombucha Tea Essence з комбучею та вітамінами насичує шкіру та піклується про її мікрофлору. Вона відновлює захисні функції тканин та знижує їхню чутливість. Продукт бере на себе цілі відразу 3-х засобів для догляду: тонера, есенції та легкого зволожуючого крему.
Special Price 1 204,00 ₴ Regular Price 1 400,00 ₴
Об’єм
150 мл.

Крім цього, корейська есенція для обличчя є двофазною, і складається з рідкої есенції та крему. Основну частину флакона займає рідка частина, за рахунок чого засіб стає легким і не забиває пори.

Основний склад

У Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Tea Essence складі засобу містяться інгредієнти тільки рослинного походження. Крім того, на тваринах його не тестували.

  1. Комбуча – виступає пробіотиком. Вона насичує мікрофлору і підвищує її можливість утримувати вологу всередині.
  2. Зелений чай – виступає як антиоксидант, перешкоджаючи пошкодженню клітин, що призводить до передчасного старіння.
  3. Китайський лимонник – випробуваний десятиліттями засіб, що дає шкірі необхідну енергію. Він також захищає шкіру та посилює її здатність протистояти стресам.
  4. Екстракт какао містить антиоксиданти, що захищають тканини від раннього в'янення. Кофеїн, що міститься в зернах, наводить шкіру в тонус, усуває набряки, покращує колір.
  5. Екстракт інжиру – дарує шкірі ефект м'якого пілінгу. Фіцин дозволить легко зчищати відмерлі клітини, не залишаючи на шкірі подразнень або почервоніння.
  6. Гіалуронова кислота – живить тканини вологою та знижує швидкість її втрати протягом дня, даючи відчуття зволоженості надовго.

Як правильно використовувати

Перш ніж використовувати Dr. Ceuracle Vegan Kombucha Tea Essence, необхідно добре збовтати вміст флакона, щоб фази ретельно перемішалися. Після цього потрібно нанести продукт на підготовлену шкіру обличчя та обережно втерти. Дозволити вбратися. За необхідності нанести нічний крем.

У магазині корейської косметики NewSkin можна купити Dr. Ceuracle Vegan Kombucha Tea Essence у Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна, Комбінована, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість
Тип засобу
есенція для обличчя
Об'єм
150 мл.
Призначення
Зволоження, Поживне, Відновлення
To Top