logo
Немає у наявності
Артикул
SBM-YNBSk

Набір для освітлення шкіри Some By Mi Yuja Niacin Brightening Starter kit


Лялькова порцелянова шкіра – ідеал, який приваблює з обкладинок глянцевих журналів, змушуючи прекрасну половину погоджуватися на травматичні та болючі косметологічні процедури. Переверни своє уявлення про домашній догляд разом із набором корейської косметики Some By Mi Yuja Niacin Brightening Starter kit для освітлення шкіри природним шляхом!

Special Price 550,00 ₴ Regular Price 750,00 ₴
Об’єм
30/30/10/20 мл.

Подивіться на ці сонячні жовто-лимонні флакончики! Вони ніби розпорошують навколо себе імпульси щастя, життєрадісності та впевненості у собі! У кожній краплі засобу зібрано все необхідне, щоб не тільки ранок був добрим, а й цілий день! Компактний розмір зручний у поїздах, незамінний у відпустці, а ще це чудовий лайфхак для подарунка на будь-який випадок!

Сила азіатського цитрусу

Кожен представлений у наборі засіб Some By Mi Yuja Niacin Brightening Starter kit містить високу концентрацію плодів юдзу. Саме японський лимон відповідає за освітлення тону шкіри, ластовиння, виведення пігментаційних плям і сяйво дерми. Вітамін C працює як підбадьорливий контрастний душ з ранку — клітини, що отримали порцію енергії, починають працювати в посиленому режимі, покращується метаболізм, проникність корисних речовин, регенерація.

Ніацинамід гарантує чистоту - жодних запальних плям, червоних хворобливих ділянок, вугрової висипки та жирного блиску. Він не допустить появу нових комедонів, але й згодом прибере наслідки старих — розширені пори затягнуться, постакне стане непомітним, нерівності згладяться, як після апаратного шліфування. У 4 флакончиках сета Some By Mi Yuja Niacin Brightening Starter kit знаходиться комплекс вітамінів та додаткові унікальні компоненти для стабільного покращення стану шкіри.

  • sleep маска - наноситься на ніч, активно живить, вирівнює вироблення меланіну та зволожує, створюючи резерв вологи на цілий день;
  • освітлювальний тонер готує шкіру після вмивання до подальшого нанесення косметики, вирівнює рельєф та захищає поверхню від дегідрації;
  • гель-крем на основі джерельної води освіжає, не дає уф-променям посилити пігментацію, вітамін B3 омолоджує;
  • активна сироватка – останній штрих. Краплі миттєво вбираються шкірою, наводячи лад зсередини — розгладжуючи зморшки, ущільнюючи та вирівнюючи колір.

Travel Set вже в дорозі!

Все, що Вам залишилося зробити, — зайти на сайт інтернет-магазину New Skin та купити бокс пробників Some By Mi Yuja Niacin Brightening Starter kit за супер ціною! Вкажіть свою адресу, і наша служба доставки в той же день її відправить по всій Україні та Києву! ВИ нічим не ризикуєте — 99% наших клієнтів повертаються саме до нас, бо ми цінуємо свою роботу – у нашому асортименті лише оригінальна косметика найвідоміших брендів із Кореї!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Нерівний рельєф, Жирний блиск
Тип засобу
набір косметики
Об'єм
30/30/10/20 мл.
Призначення
Догляд обличчям, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top