logo
Немає у наявності
Артикул
SBM-SMPCSK

Набір засобів з матча Some By Mi Super Matcha Pore Care Starter Kit

Найкорисніший догляд за шкірою — комплексний, коли кожен новий крок покращує ефект від попереднього, а збалансовані компоненти спільними зусиллями не лише оздоровлюють дерму, а й дарують їй молодість, красу та сяйво. А ще це шанс познайомитися з усією лінійкою продукції, перш ніж зупинити вибір на якомусь одному засобі або перед тим, як купити великий об'єм.

Special Price 550,00 ₴ Regular Price 750,00 ₴

Набір корейської косметики Some By Mi Super Matcha Pore – це розширена версія улюбленої серії для очищення на основі цілющої матчі. Саме оформлення приваблює соковитими, весняними відтінками, підкреслюючи — подібно до природи розквітне і Ваша краса, осяючи світ сяйвом доглянутої, здорової шкіри!

Один сет проти шкірних негараздів

Бокс із набором пробників Super Matcha Pore Care Starter Kit Some By Mi включає чотири дієві продукти, які можуть становити єдиний комплекс, використовуватися окремо як профілактика висипів під час гормональних загострень після косметологічних травматичних процедур і як проміжний щоденний догляд.

Рідкісний вид зеленого чаю обраний головним агентом — його антисептичні, загоювальні та тонізуючі властивості справляються з проблемами жирної, проблемної та в'янучої шкіри. Пори стають чистими та непомітними, замість неприємного блиску з'являється порцелянова матовість. Місця запалень бліднуть, вогнище гаситься зсередини екстрактами азіатської центелли та кори білої верби. Мікрофлора та рівень ph приходять у норму, дозволяючи колагену та еластину вироблятися у потрібній кількості.

Льодовикова вода – це миттєве пробудження клітин, тонус на цілий день і свіжість. Cica комплекс не пропускає вікові зміни всередину фіброволокон, підтримуючи пружність та природну регенерацію. Гель для вмивання ідеально очищає шкіру після макіяжу, тонер закріплює ефект та забезпечує найкраще проникнення компонентів. Глиняна маска усуває дефекти, прибирає чорні крапки і звужує пори – її використовують 2-3 рази на тиждень для поліпшення результатів, а сироватка, що завершує ритуал краси, перетворює за секунди, повертаючи гладкість, пружність і красу. Ти бездоганна з набором мініатюр на основі матчу Some By Mi Super Matcha Pore Care Starter Kit.

Будь ідеальною вже сьогодні!

Не варто залишати важливі справи на потім, а головна місія кожної жінки на цій планеті – дарувати красу! І тут на допомогу поспішає супер пропозиція – купити travel set Some By Mi Super Matcha Pore Care Starter Kit у нашому люксовому магазині косметики від провідних брендів New Skin за спеціальною ціною та з безкоштовною доставкою від 2000 гривень по Україні!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
набір косметики
Призначення
Догляд обличчям, Анти-акне, Антиоксидантне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top