logo
Немає у наявності
Артикул
LAN-LSP09

Нічна маска для губ живильна LANEIGE Lip Sleeping Mask (GRAPEFRUIT)

Нічна маска для губ живильна LANEIGE Lip Sleeping Mask (GRAPEFRUIT) 1 5 5 1

Поживна маска для ніжної шкіри губ Laneige Lip Sleeping Mask активно зволожує шкірний покрив протягом усієї ночі, відновлюючи її, усуваючи сухість та ознаки лущення, завдяки чому шкіра стає м'якою та еластичною. Корейськая маска для губ дозволяє повністю усунути недоліки шкіри, візуально збільшуючи об'єм та роблячи губи бездоганно ніжними.

Special Price 575,00 ₴ Regular Price 790,00 ₴
Об’єм
20 мл.

Поживна маска Laneige Lip Sleeping Mask оновлює шкіру, видаляючи омертвілі клітини та сприяючи швидкому загоєнню мікроушкоджень та тріщин. Застосування засобу дозволяє наситити шкіру корисними речовинами, оновлюючи тканини.

Основні діючі компоненти

До складу живильної маски для ніжної шкіри губ Laneige Lip Sleeping Mask входить велика кількість корисних речовин, що сприятливо впливають на шкіру:

  • завдяки маслу ши та насіння мурумуру, засіб має пом'якшувальну дію, прискорює загоєння ран, швидко відновлює цілісність шкіри, надаючи легкий омолоджуючий ефект, усуваючи запальні процеси та не забиваючи пори. За рахунок відновлення водно-ліпідного балансу зникає сухість і утворюються невидимий шар захисту, що перешкоджає випару вологи;
  • екстракти коренів примули та ягід годжі мають антиоксидантну, тонізуючу та зволожуючу дію, підвищують природні захисні властивості та уповільнюють в'янення шкірного покриву. Речовини заспокоюють та розгладжують шкірний покрив губ, роблячи пігментні плями непомітними, усувають почервоніння, зміцнюють судини та розгладжують зморшки;
  • великий вміст бета-глюкану, що виступає в ролі натурального імуностимулятора, має імуномодулюючу, антиоксидантну та захисну дію на пошкоджений шкірний покрив, попереджаючи появу ознак старіння.

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити живильну маску для ніжної шкіри губ Laneige Lip Sleeping Mask в Києві за оптимальною ціною, з доставкою в будь-яке місто. Засіб підходить для будь-якого виду шкіри і у разі її сильного виснаження може використовуватися не тільки вночі, але і вдень.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Запалення
Тип засобу
маска для губ
Об'єм
20 мл.
Призначення
Зволоження, Поживне
To Top