logo
В наявності
Тільки 4 залишилося
Артикул
CUSK-CUAVFPFC

Очищуючий мус для проблемної шкіри CUSKIN Clean-Up AV Free Purifying Foam Cleanser

Очищувальний засіб під назвою CUSKIN Clean-Up AV Free Purifying Foam Cleanser забезпечить правильний догляд за шкірою – видалить забруднення, зніме роздратування і видалить надлишки шкірного сала.
Special Price 1 120,00 ₴ Regular Price 1 320,00 ₴
Об’єм
150 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Пінка для вмивання з Кореї прискорює загоєння різних висипань, візуально зменшує розмір пор, підтримує баланс вологи та ліпідів у нормі. Продукція бренду добре доглядає навіть шкіру з підвищеною чутливістю. Текстура засобу легко наноситься та приємно освіжає.

Компоненти для формули продукту

Для розробки CUSKIN Clean-Up AV Free Purifying Foam Cleanser були використані такі складові:

  • ВНА-кислота. Усуває сальні нитки, допомагає боротися з чорними точками та контролювати жирність шкіри, стабілізує роботу сальних залоз.

Витяжки:

  • Азіатська центелла. Робить обличчя більш еластичніше, насичує епідерміс вологою, посилює захисний бар'єр, знижує візуальні прояви куперозної сітки, зміцнює судини.
  • Ромашка. Освіжає та добре зволожує шкіру, усуває лущення, зменшує сухість, оберігає від шкідливого впливу різних факторів ззовні.
  • Солодка. Знімає набряклість, знімає роздратування, стимулює вироблення власних колагенових волокон шкіри.
  • Хауттюйнія. Сприяє прискореному загоєнню будь-яких пошкоджень на шкірі, активно бореться із запальними процесами, діє як антисептик, зменшує чутливість епідермісу.

Як користуватися і де купити

Продукт CUSKIN Clean-Up AV Free Purifying Foam Cleanser буде однаково гарний у використанні для жирної чи проблемної шкіри.

Потрібно використовувати засіб для ефективного очищення обличчя відразу після зняття макіяжу. Небагато продукту потрібно збити в пальцях до утворення м'якої пінки і розподілити по обличчю, потім змити.

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити CUSKIN Clean-Up AV Free Purifying Foam Cleanser у Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Розширені пори, Чорні крапки, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
пінка для вмивання
Об'єм
150 мл.
Призначення
Очищення, Анти-акне
To Top