logo
Немає у наявності
Артикул
JMS-GCP01

Освітлюючі патчі під очі з протеїнами шовку JMsolution Water Luminous Golden Cocoon Eye Mask Black

Освітлюючі патчі під очі з протеїнами шовку JMsolution Water Luminous Golden Cocoon Eye Mask Black 1 5 5 1

Коли обличчя потрібно провести в порядок екстрено і блищати на заході, приковуючи захоплені погляди до ідеальної шкіри, то однозначно вибирайте патчі з витяжкою тутового шовкопряда JMsolution Water Luminous Golden Cocoon Eye Mask Black. Зручність використання та блискавичний ефект досягаються за рахунок щільної гідрогелевої основи, наскрізь просоченої екстра поживною емульсією з рідкісним комбінованим складом.

Special Price 65,00 ₴ Regular Price 99,00 ₴
Об’єм
60 шт.

Півгодини б'юті-терапії — і з дзеркала дивиться помолоділа і посвіжіла красуня з ідеально рівним, матовим тоном, бархатистою, доглянутою шкірою.

Особливості використання та ефект

Відмінна риса аплікаційних пелюсток JMsolution Water Luminous Golden Cocoon Eye Mask Black — темний із золотими блискітками та цінний компонент – гідролізовані молекули шовку, отримані від золотого шовкопяда та частки 24 К золота. Це потужний антивіковий коктейль, який помітно підтягує шкіру, розправляючи заломи та складки, розгладжуючи найглибші зморшки шляхом заповнення зсередини пробіли у волокнах епідермісу.

Ніацинамід тонізує втомлену шкіру, знімаючи запалення та прояви куперозу, а гіалуронова кислота зберігає потрібний рівень вологи, щоб навіть під макіяжем дерма не пересихала, а колаген вироблявся у потрібній кількості.

Рисове молочко — активатор захисту від ультрафіолетових променів і фотостаріння, активні лактонні ферменти відбілюють і пом'якшують, працюючи на поверхневих шарах і всередині.

Патчі JMsolution Water Luminous Golden Cocoon Eye Mask Black справляються з надлишком пігменту та коричневими плямами, вирівнюючи рівень меланіну в клітинах і раз за разом роблячи їх і світлішим. Для тонусу у формулі є вітамін В 3 і живильні рослинні екстракти.

Поспішайте з покупкою!

Досить вже відкладати необхідний шкірі 35+ засіб для догляду за однією з найпроблемніших зон — періорбітальною, або користуватися малоефективними кремами. Щоб Ви не сумнівалися у виборі – наш магазин New Skin знизив ціну на корейські патчі JMsolution Water Luminous Golden Cocoon Eye Mask Black та доставить у будь-яку точку на карті України у найкоротші терміни! Зупиніть час із цим диво-продуктом від одного з найкращих люксових брендів!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Темні кола під очима
Тип засобу
патчі під очі
Об'єм
60 шт.
Призначення
Антивікове, Зволоження
To Top