logo
В наявності
Тільки 7 залишилося
Артикул
THER-CT

Сироватка для інтенсивного зволоження з керамідами THERAMID Ceramide Treatment

Theramid Ceramide Treatment 30ml - High Dose 3% Ceramide Treatment – це сироватка для шкіри обличчя, яка не тільки відновлює епідерміс, але також добре зволожує. Ефективна турбота, яку забезпечує продукт, спрямована на тривале зволоження шкіри та підтримку бар'єрної функції.
Special Price 2 186,00 ₴ Regular Price 2 386,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Засіб допомагає запобігти пересиханню тканин та передчасній втраті вологи, а також захистити обличчя від раннього старіння. Завдяки сироватці, створюються комфортні умови для природного відновлення шкірного покриву та збереження його здоровим.

Компоненти для формули продукту

Щоб виготовити Theramid Ceramide Treatment 30ml - High Dose 3% Ceramide Treatment, фахівцям знадобилися такі складові:

  • Кераміди. Захищають та сприяють відновленню шкірного бар'єру, підтримують зволоженість на оптимальному рівні, оберігають від шкідливого впливу різних факторів ззовні.
  • Ектоїн. Пригальмовує природне старіння шкіри, сприяє її регенерації, відновлює захист епідермісу, стабілізує ступінь зволоженості.
  • Азіатська центелла. Стимулює відновлення клітин, заспокоює, усуває почервоніння та дискомфортні відчуття.
  • Токоферол. Діє як антиоксидант.
  • Олія макадамії. Насочує шкіру мікро та макроелементами, глибоко зволожує.

Як користуватися і де купити

Щоб скористатися всіма перевагами Theramid Ceramide Treatment 30ml - High Dose 3% Ceramide Treatment, достатньо буде нанести лише кілька крапель на вже очищену та просушену шкіру, а потім розподілити до вбирання. Засіб можна однаково ефективно використовувати як для ранкової, так вечірньої рутини. Ця сироватка – ідеальний вибір для чутливої чи проблемної шкіри, а також тієї, яка нещодавно перенесла активні косметологічні процедури (скрабування, пілінг та ін.).

У магазині косметики NewSkin можна купити Theramid Ceramide Treatment 30ml - High Dose 3% Ceramide Treatment у Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Іспанія
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Розацеа, Дерматит, Псоріаз
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Зволоження, Поживне, Відновлення
To Top