logo
Немає у наявності
Артикул
J'sD-RLS

Сироватка з ефектом ліфтингу J'sDerma Returnage Lifting Serum

Секрет ефективності корейської косметики полягає в унікальних формулах її засобів. Широко застосовуючи природні компоненти, вона вбирає у собі все найкраще від природи. Приклад тому – ліфтинг-сироватка J'sDerma Returnage Lifting Serum з міддю та бета-глюканом.

Special Price 599,00 ₴ Regular Price 799,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Унікальна сироватка для обличчя з Кореї створена для зрілої шкіри. Рекомендована до застосування жінкам після 30 років, коли з'являються перші зморшки, тривожні ознаки в'ялості та втрати колишньої пружності. Регулярне застосування продукту дає видимий результат на п'ятий день:

  • вирівнюються тон та рельєф шкірного покриву;
  • зменшується глибина заломів;
  • зменшується пігментація;
  • знижується чутливість шкіри до зовнішніх впливів;
  • зникає жирний блиск у Т-зоні;
  • помітно підтягується тургор.

Від природи – з любов'ю

Активні речовини – колаген, гіалурон, еластин, полісахаридні полімери пулулан та бета-глюкан (витяжка з вівса) активно взаємодіють у складі J'sDerma Returnage Lifting Serum с рослинними екстрактами, серед яких корінь солодки – джерело «вітаміну молодості» С, найпотужніший антиоксидант та стимулятор вироблення власного – природного колагену.

Центральною «фігурою» регенеруючої сироватки є трипептид міді – унікальної речовини, здатної самовідновлюватися за певних умов. Саме цією властивістю пептид ділиться з клітинами старіючого епідермісу, даруючи їм друге життя.

Спосіб застосування

J'sDerma Returnage Lifting Serum рекомендується використовувати точково на проблемні ділянки. Нанісши невелику кількість на обличчя, акуратно втерти і закріпити результат зволожуючим корейським кремом цієї ж лінійки.

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити J'sDerma Returnage Lifting Serum у Києві та Україні. Абсолютно всі жінки, які вже скористалися оригінальним продуктом, рекомендують його до застосування, відзначаючи швидкий пролонгований ефект салонного ліфтингу.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний рельєф
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове
To Top