logo
В наявності
Тільки 2 залишилося
Артикул
CUSK-CUDAR0.5

Сироватка з ретинолом 0,5% CUSKIN Clean-Up Retinol Activator 0.5%

CUSKIN Clean-Up Retinol Activator 0.5% - це сироватка, спеціально розроблена для дбайливого догляду за віковою шкірою. Основний ефект – це омолодження та покращення пружності. Засіб відрізняється особливою формулою, що не викликає алергічних реакцій.
Special Price 2 250,00 ₴ Regular Price 2 450,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Корейська сироватка для обличчя збагачена інноваційним складом, який дарує шкірі делікатне, але водночас помітне оновлення, знімає сліди втоми.

Компоненти для формули складу

Головна складова – це ретинол, який є ефективним для глибокого омолодження. У тому числі, зменшуються сліди акне, освітлюються пігментні плями. Крім того, у складі CUSKIN Clean-Up Retinol Activator 0.5% присутні:

  • PHA-кислота. М'яко очищає обличчя від відмерлих клітин, прибирає нерівності та пігментні плями.
  • Аденозин. Примушує шкіру виробляти природний колаген та запобігає руйнуванню волокон.
  • Витяжка із портулаку. Загоює тканини, звужує пори, усуває жирний блиск.
  • Лецітін. Добре зволожує, допомагає активно боротися з процесами окислення, надовго продовжує молодість клітин, а також посилює вплив інших складових.
  • Ферулова кислота. Проявляє потужні антиоксидантні властивості, захищає від шкідливого впливу ультрафіолетового спектру, знімає запалення, відновлює тканини.

Як користуватися і де купити

CUSKIN Clean-Up Retinol Activator 0.5% підійде красуні з будь-яким типом шкіри. Все, що потрібно зробити – нанести засіб відразу після тонізування та дочекатися повного вбирання.

Продукт небажано використовувати у комплексі зі скрабами, а також АНА, ВНА та РНА-кислотами. На період вагітності та лактації теж варто утриматися від застосування.

На сайті корейської косметики NewSkin можна придбати CUSKIN Clean-Up Retinol Activator 0.5% у Києві та Україні.

Докладніше
Вік
35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Жирний блиск
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове
To Top