logo
Немає у наявності
Артикул
JMS-WLAHB

Тканинна маска з гіалуроновою кислотою JMSolution Water Luminous S.O.S. Ampoule Hyaluronic Black

Special Price 60,00 ₴ Regular Price 80,00 ₴
Об’єм
1 шт.

Зневоднену шкіру потрібно терміново рятувати, адже після випаровування вологи з поверхні вона стає вразливою та чутливою до зовнішніх факторів. А недолік вологи в клітинах знижує пружність і щільність фіброволокон, після чого з'являється в'ялість і провисання найтонших ділянок - носогубні складки, область під очима підборіддя. Швидкою допомогою стане корейська маска для обличчя JMSolution Water Luminous S.O.S. Ampoule Hyaluronic Black. Це тотальне зволоження, яке за 20 хвилин увіллє нові сили в дерму і оживить її краще за уколи краси. Безболісно, без ризику алергічних реакцій та швидко Ви реанімуєте шкірний покрив, і він засяє своєю природною красою!

Чарівність гіалурону

Це компонент є практично у всіх доглядових засобах — у нього немає конкурентів, адже зволоження відбувається на всіх рівнях. Маска з Кореї JMSolution Water Luminous S.O.S. Ampoule Hyaluronic Black не маскує ефекти короткочасно, а усуває проблему на клітинному рівні і має накопичувальний ефект. Комплекс з 7 різних видів гіалуронової кислоти та пептидів здатний створити диво. Після усунення сухості зовні молекули проникають усередину і наводять там порядок — відновлюють гідроліпідний баланс, заряджають клітини силою та енергією, активізують відновлення та оновлення, прискорюють вироблення колагену.

Алантоїн допомагає впоратися з в'яненням та старінням, повертаючи тонус та підтягнутий овал обличчя. Омолоджуючий ефект від ампульної маски JMSolution Water Luminous S.O.S. Ampoule Hyaluronic Black помітний відразу – вирівнюється рельєф, освітлюється пігментація, зморшки розгладжуються. За наявності висипів він працює як антисептик, знімаючи запалення та вбиваючи бактерії. Заспокійливу дію має пантенол — він суворо стежить реакцію шкіри і за перших ознаках подразнення входить у роботу.

З нами — у майбутнє!

Фармацевтика рухається вперед і наше завдання — розповісти Вам про найкращі засоби, відібрані нашими експертами. Ми працюємо не заради продажу, а заради краси кожного нашого клієнта. На сайті корейської косметики New Skin оригінал зволожуючої маски JMSolution Water Luminous S.O.S. Ampoule Hyaluronic Black можна купити за новою, спеціально зниженою ціною!

Це засіб актуальний цілий рік — адже шкіра зневоднюється не лише через зовнішні чинники, а й внутрішні. Наша команда завжди на зв'язку, а фахівці дадуть відповіді на всі запитання. Ми раді запропонувати Вам доставку по областях України та Києву без переплат та у вказані терміни!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Зневодненість
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
1 шт.
Призначення
Антивікове, Зволоження
To Top