logo
Немає у наявності
Артикул
JMS-GLFFMR

Тканинна маска з екстрактом дамаської троянди JMSolution Glow Luminous Flower Firming Mask Rose

Special Price 43,00 ₴ Regular Price 80,00 ₴
Об’єм
1 шт.

Роза завжди вважалася символом краси та жіночності — з нею приймали ванну, робили рожеву воду, робили обгортання. Тепер Ви можете відчути на собі всю силу цієї квітки з корейською б'юті-маскою JMSolution Glow Luminous Flower Firming Mask Rose. До його природних властивостей найкращі космецевти додали потужні компоненти, необхідні для тьмяної, зневодненої та роздратованої шкіри. Природне сяйво, гнучкість, рівний тон і гладкість – ось що Ви отримаєте після використання цього засобу. Додатковий бонус — цих чудес не слід чекати, адже результат проявляється відразу після зняття целюлозної основи, просоченої емульсією.

Квіткове відродження

Основна частина складу JMSolution Glow Luminous Flower Firming Mask Rose представлена рослинними компонентами. Витяжка з пелюстків троянди ідеальна для чутливої дерми, дбайливо виконує місію, що омолоджує, вирівнює рельєф. Календула підсушує запалені ділянки та блокує запальні процеси в тканинах, прискорює загоєння та відновлення цілісності покриву. Лаванда — седативний компонент, що знімає лущення та почервоніння, а також усуває алергічні висипання.

Очищаюче дерево морингу і його пелюстки — потужний антиоксидант, що чистить клітини і шари епітелію від токсинів, що накопичилися. До складу тканинної маски JMSolution Glow Luminous Flower Firming Mask Rose також входить гіалурон різних видів – це невід'ємний елемент для зволоження, збереження правильного гідробалансу та насичення дерми корисними елементами.

Дозволь собі максимум!

Варто спробувати лише один раз професійний догляд за шкірою — і Ви не зможете зупинитись! Адже ефект просто вражаючий! Ми знаємо, наскільки важливо сучасним леді бути досконалими навіть за умови відсутності часу на себе — і ось Вам рішення! Поспішайте придбати оригінальну маску JMSolution Glow Luminous Flower Firming Mask Rose в інтернет-магазині Нью Скін поки що їх усі не розібрали. Ви заповнюєте кошик – ми гарантуємо швидку доставку по всій Україні та областям!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Зневодненість
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
1 шт.
Призначення
Зволоження
To Top