logo
Немає у наявності
Артикул
SK-HAST04

Тонер з гіалуроновою кислотою SECRET KEY Hyaluron Aqua Soft Toner

Тонер з гіалуроновою кислотою SECRET KEY Hyaluron Aqua Soft Toner 1 5 5 1
Special Price 672,00 ₴ Regular Price 899,00 ₴
Об’єм
500 мл.

Власники сухої, неживої та роздратованої шкіри часто губляться у пошуках косметичних засобів, здатних повернути їй молодість та сяйво. На щастя, існують засоби, які допомагають ефективно вирішити проблему сухості, лущення, нерівного тону, пігментних плям, тьмяного кольору обличчя та нерівностей рельєфу.

Корейський тонік для обличчя з АНА кислотами та гіалуроновою кислотою Secret Key Hyaluron Aqua Soft Toner є багатофункціональним засобом корейського бренду, який підходить для всіх типів шкіри, у тому числі чутливої. Висока концентрація активних компонентів, що входять до складу, відновлює гідроліпідний баланс і підвищує тургор шкіри.

Регулярне очищення та зволоження шкіри - запорука її здорового вигляду

Важливо якісно видаляти забруднення зі шкірного покриву. Результатом стає активація дихання шкіри, звуження пір, оздоровлення кольору обличчя, загальне покращення стану шкірного покриву. Тонік для обличчя з АНА кислотами та гіалуроновою кислотою Secret Key Hyaluron Aqua Soft Toner здатний забезпечити делікатне видалення пилу, ороговілих клітин та сальних накопичень. Це дозволяє уникнути розмноження бактерій та утворення прищів.

Гіалуронова кислота, що входить до складу продукту, сприяє активному зволоженню шкіри, допомагає відновити і зберегти її еластичність. Внаслідок регулярного застосування засобу спостерігається розгладжування дрібних зморшок, шкіра підтягується, стає більш щільною та пружною. Тонік для обличчя з АНА кислотами та гіалуроновою кислотою Secret Key Hyaluron Aqua Soft Toner - найкращий вибір серед якісної продукції, спрямованої на підтримання краси та молодості шкіри.

Спосіб застосування

Невелика кількість засобу наносять на обличчя після процедури вмивання. При відчутті сухості та стягування шкіри використовують як експрес-маску, тонером змочують серветки. Для посилення ефекту альгінатних масок їх розводять замість води тонером.

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можно купити корейський тонік із кислотами Secret Key Hyaluron Aqua Soft Toner у Києві та Україні. Ми пропонуємо оригінальні товари, наша продукція забезпечує догляд, який не відрізнити від професійного.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Нерівний рельєф, Зневодненість
Тип засобу
тонік для обличчя
Об'єм
500 мл.
Призначення
Зволоження, Відлущування
To Top