logo
Немає у наявності
Артикул
JMS-DCCRCMC

Заспокійлива маска з центелою JMSolution Derma Care Centella Repair Capsule Mask Clear

Special Price 52,00 ₴ Regular Price 72,00 ₴
Об’єм
1 шт.

Як же хочеться завжди виглядати чудово, дивувати свіжою, сяючою шкірою і підтягнутим овалом обличчя і при цьому не витрачати години на процедури догляду! Сучасна космецевтика ощасливила мільйони жінок — адже корейська маска для обличчя JMSolution Derma Care Centella Repair Capsule Mask Clear працює відразу та в кількох напрямках! Екстрене повернення пружності, зняття запалень, зволоження та ліфтинг-ефект – те, що потрібно Королевам 21 століття!

Full Face не виходячи з дому!

Вам знадобиться 20 хвилин, щоб витягти з саше маску JMSolution Derma Care Centella Repair Capsule Mask Clear, прикласти, акуратно розгладити по периметру і займатися зборами. Целюлозна основа щільно зчіплюється з дермою, повторюючи контури. Густе, наповнене вітамінами та корисними речовинами просочення забезпечує всебічний догляд та турботу за красою, гладкістю та здоров'ям дерми зовні, а також живлення, омолодження та відновлення тонусу зсередини.

В основі дії — витяжка азіатської центелли. Це протизапальний агент із функціями антибіотика. Легко справляється як зі свіжими запаленнями, так і слідами акне, шрамами та рубцями від висипу вугрів. Пори стають менш помітними, а контроль за виробленням себуму дозволяє залишатися їм чистими, додаючи матовий фініш. Регенеруючі властивості пантенолу дозволяють масці JMSolution Derma Care Centella Repair Capsule Mask Clear заспокоювати шкірний покрив, нейтралізуючи прояви стресу та сухості.

Кераміди та бетаїни у тандемі не просто омолоджують та провокують клітини на прискорене оновлення, а спочатку запускають покращений метаболізм та усувають кисневе голодування, стаючи провідником для важливих та дієвих компонентів.

Не міф — а Ваша реальність!

Ось і з'явився черговий привід побалувати себе! Магазин New Skin поспішає порадувати новинкою та приємною новиною – настав час купити маску від провідного бренду JMSolution Derma Care Centella Capsule Mask Clear по акції! Зручний формат саше дозволить оцінити перевагу та при цьому не витрачатися на великий обсяг! Ви точно не залишитеся байдужими, тож заповнюйте кошик уже зараз! А ми, як і раніше, готові відповісти на всі питання та оформити швидку та безпроблемну доставку.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Відновлення захисного бар'єру, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Запалення
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
1 шт.
Призначення
Зволоження, Заспокійливе
To Top