logo
Немає у наявності
Артикул
Iun-CBCF

Заспокійлива пінка для вмивання Iunik Centella Bubble Cleansing Foam

Пінка з екстрактом центели Iunik Centella Bubble Cleansing Foam ефективно вирішує проблеми будь-яких типів шкіри, що можливо завдяки м'якому слабокислотному складу. При виготовленні засобу використовувалися лише натуральні компоненти із застосуванням екстракту центелли 69%.

Special Price 565,00 ₴ Regular Price 765,00 ₴
Об’єм
150 мл.

Засіб призначений для ефективного очищення шкіри обличчя від усіх видів забруднень, включаючи міський пил, підшкірний жир та декоративну косметику. В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити Iunik Centella Bubble Cleansing Foam у Києві та Україні за найнижчою ціною.

Склад

Головним діючим компонентом корейської пінки для вмивання є екстракт центелли, що надає багатогранну дію на шкіру. Центелла сприяє стимуляції вироблення природного колагену, виступає в ролі антиоксиданту і має протизапальну дію. Компоненти, що містяться в рослині, сприяють поліпшенню мікроциркуляції крові, завдяки чому шкіра насичується киснем і покращується колір шкірного покриву.

Завдяки збалансованому pH5.5, Iunik Centella Bubble Cleansing Foam зволожує шкіру, перешкоджаючи появі сухості. Засіб сприяє м'якому та делікатному очищенню шкірного покриву від різних забруднень та вирівнюванню тону, надаючи обличчю свіжість та відчуття комфорту. Регулярне застосування дозволяє боротися з чорними точками та іншими висипаннями, що можливе завдяки антибактеріальній властивості пінки.

Центелла має яскраво виражений загоюючий ефект і сприяє оновленню епідермісу, усуваючи подразнення та почервоніння, прискорюючи процес загоєння різних пошкоджень, борючись з акне та пігментацією.

Окрім центели як допоміжна речовина Iunik Centella Bubble Cleansing Foam містить лимонну кислоту, що сприяє покращенню кольору шкіри та освітленню пігментації. Компонент сприяє звуженню пір і покращує загальний стан епідермісу.

Застосування

Трохи пінки необхідно нанести на долоні і круговими рухами помасажувати шкіру. Після застосування змити великою кількістю води. Використовувати можна вранці та ввечері.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Тип засобу
пінка для вмивання
Об'єм
150 мл.
Призначення
Очищення
To Top