logo
Немає у наявності
Артикул
MPDM-SCS

Заспокійлива сироватка з азуленом Medi-Peel Derma Maison Sensinol Control Serum

Заспокійлива сироватка з азуленом Medi-Peel Derma Maison Sensinol Control Serum 2 5 5 1

Ця сироватка містить у своєму складі азулен, який відмінно заспокоює та відновлює всі шари дерми, а також підвищує її захисні властивості. Цей засіб ефективний при боротьбі з сухістю, лущенням і почервонінням шкіри. Значно зменшує видимість судин та бореться з куперозом.

Special Price 790,00 ₴ Regular Price 990,00 ₴
Об’єм
50 мл.

Витяжка з центелли значно прискорює регенерацію шкіри, усуває різноманітні запалення, зокрема акне. Має легкий омолоджуючий ефект, за рахунок стимуляції вироблення природного колагену.  

Medi-Peel Derma Maison Sensinol Control Serum

Головне завдання сироватки – терморегуляція шкірного покриву. Вона сприяє стабілізації його температури не більше 30-31 °С. Засіб безпроблемно потрапляє в найглибші шари епідермісу, позитивно впливаючи на здоров'я шкіри, запобігає передчасному старінню та збільшує стійкість до зовнішніх несприятливих факторів.

Переваги сироватки Medi-Peel Derma Maison:

  • Сприятливо впливає навіть на найтоншу та вибагливішу шкіру, не викликаючи алергічних та інших негативних реакцій;
  • Отлично справляється з лікуванням підліткового акне, сприяє швидкому загоєнню запалень, звуженню пор;
  • До складу входить 5 різновидів гіалуронової кислоти. А це означає, що продукт чудово зволожує і має вологозберігаючі властивості;
  • Має унікальні, захищені патентом компоненти, які утримують температуру шкіри в оптимальних значеннях.

Medi Peel Derma Maison Sensinol Control Serum

Діючі речовини Sensinol Control Serum:

  • Азулен. Має великий спектр дії: зволожує, прискорює загоєння, зменшує почервоніння, знезаражує шкіру.
  • Витяжка з гамамелісу. Активно бореться із куперозом, зміцнює стінки судин, регулює роботу сальних залоз. Є відмінним антибактеріальним, загоюючим та зволожуючим засобом.
  • Комплекс гіалуронових кислот. Активно насичує шкіру вологою та запобігає її випаровуванню, зменшує мімічні зморшки. Сприяє збереженню молодості та підтримує здоровий колір обличчя.
  • Центела азіатська. Є дуже потужною антибактеріальною речовиною з ранозагоювальними властивостями. Швидко знімає будь-яке роздратування та запалення. Ефективний проти куперозу, робить шкіру менш чутливою.

Спосіб використання сироватки для обличчя Medi-Peel:

Після стандартного ритуалу з очищення шкіри із застосуванням засобів для вмивання та тоніка, рівномірно розподіліть цю сироватку по всьому обличчю та шиї. Засіб не можна наносити на зону навколо очей. Після вбирання можна нанести будь-яку маску. Позитивний вплив на сироватку бажано зафіксувати кремом цього ж виробника.

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Акне, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Запалення
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Догляд обличчям, Заспокійливе, Анти-акне
To Top