logo
Немає у наявності
Артикул
JMS-WLRAM

Зволожуюча тканинна маска JMSolution Water Luminous S.O.S. Ringer Amino Mask

Special Price 60,00 ₴ Regular Price 80,00 ₴

Цей корейський бренд не перестає дивувати своїм підходом до створення доглядових засобів. Корейська маска для обличчя JMSolution Water Luminous S.O.S. Ringer Amino Mask набула нового сенсу і відрізняється особливістю використання. Якщо зазвичай Ви купуєте готовий варіант, який достатньо відкрити і нанести на обличчя, то тут Ви сам собі косметолог. Саше поділено на дві частини – в одній лекало з тонкої целюлози, в другій – ампульна сироватка. Ваше завдання з'єднати їх, а значить, тільки Ви регулюєте кількість засобу, а також можете використовувати його окремо. Також це гарантія якості – адже маска створюється у Вас на очах!

Амінотерапія в ділі!

Амінокислоти в ампульній масці JMSolution Water Luminous S.O.S. Ringer Amino Mask — це запорука здорової, молодої та доглянутої шкіри! Вони і так присутні в дермі, але згодом їхня кількість зменшується, відбуваються вікові зміни та гормональні збої. Але після поповнення резервів сироваткою, настає час змін – повертається тонус і пружність, зчеплення волокон стає міцним, клітини очищаються від шкідливих радикалів, включається режим оновлення та регенерації. Пептитна складова – омолоджуюча база, що покращує обмін і насичує корисними речовинами. Глибоке зволоження гарантує гіалуроновий комплекс маски JMSolution Water Luminous S.O.S. Ringer Amino Mask, дозволяючи шкірі почуватися комфортно 24 години на добу.

Алантоїн позитивно впливає на проблемну дерму, блокуючи вогнища запалення та дію бактерій. Згладжує високу концентрацію агентів пантенол – він заспокоює, пом'якшує та запобігає алергійним проявам.

Збери свій б'юті-бокс!

У професійному інтернет-магазині оригінальної корейської косметики New Skin купити корейську маску JMSolution Water Luminous S.O.S. Ringer Amino Mask вигідно як ніколи! Ви тільки подивіться на ціну! Але доглядових засобів багато не буває, тому радимо придивитися і до інших товарів. А якщо Ви розгубилися від асортименту, то наші консультанти підкажуть та розкажуть в он-лайн режимі, про що мріє Ваша шкіра, волосся та тіло! Ну а доставка по Україні та областям порадує швидкістю та точністю!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння
Тип засобу
маска для обличчя
Призначення
Антивікове, Зволоження
To Top