logo
Немає у наявності
Артикул
Bot-FIC

Крем із керамідами Botanity Flavon Intensive Cream

Крем із керамідами Botanity Flavon Intensive Cream 1 5 5 1

Під впливом навколишнього середовища та регулярного використання декоративної косметики, захисний бар'єр шкіри стоншується, порушується водний обмін і дерма починає страждати від недостатнього догляду – інтенсивний крем-відновлення для обличчя з керамідами Botanity Flavon Intensive Cream бере на себе турботу про зволоження і живлення шкіри обличчя та шиї.

Special Price 1 040,00 ₴ Regular Price 1 240,00 ₴
Об’єм
50 мл.

Зручний флакон із дозатором забезпечує економну витрату засобу, а концентрований склад – гарантований результат із вираженим накопичувальним ефектом.

Купити Botanity Flavon Intensive Cream

Нова технологія – миттєвий ефект

Корейський бренд слідкує за натуральним складом, приділяючи увагу рідкісним компонентам рослинного походження. Розробки відбуваються у власних лабораторіях, тому комплекс Flavon у складі Botanity Flavon Intensive Cream не має аналогів та унікальний за своїми властивостями. Він є безпрограшною комбінацією органічних екстрактів – листя бамбука і шоломника байкальського, що діють як антисептик на патогенні бактерії, що пригнічують запальні процеси і знімають хворобливі відчуття при появі камедонів, вугрів, гнійників. Алое віра та центелла прискорюють загоєння, активізуючи регенерацію клітин та їх оновлення.

Botanity Flavon Intensive Cream

За достатнє зволоження відповідають 5 видів кислот у формулі Botanity Flavon Intensive Cream, у тому числі гіалуронова, не тільки наповнюючи вологою тканини, але й надійно утримуючи її всередині, уповільнюючи випаровування з поверхні дерми. Кераміди посилюють захисні функції, підтримуючи ліпідний обмін та запобігаючи сухості шкіри. Насичена маслом ши та бетаїном шкіра стає еластичною, пружною, з рівним рельєфом та вираженою гладкістю.

Botanity Flavon Intensive Cream

Умови замовлення

Інтернет-магазин New Skin робить все, щоб турбота про красу обличчя була для Вас не лише комфортною, а й доступною! Ви можете купити корейський крем комплексної дії Botanity Flavon Intensive Cream з керамідами прямо зараз, оформивши доставку зручним для Вас способом по всьому Києву та в будь-яку точку України!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Зволоження, Поживне, Заспокійливе
To Top