logo
Немає у наявності
Артикул
MP-CMC

Антивіковий заспокійливий крем з екстрактом центели Medi-Peel Centella Mezzo Cream

Мезо-крем Medi-Peel Centella Mezzo Cream незамінний для догляду за чутливою шкірою, схильною до сухості і прояву подразнення. Крем корейський чудово справляється із запальними процесами, роблячи шкіру здоровішою та привабливішою.

Special Price 531,00 ₴ Regular Price 790,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Що у складі

В основі крему азійська центелла. Компонент насичує шкіру живильними елементами, активно зволожує, бореться із запаленнями, усуває недосконалості.

Комплекс пептидів зміцнює стінки кровоносних судин, а також створює надійний захист, що перешкоджає негативному впливу сонячних променів. Medi-Peel Centella Mezzo Cream нейтралізує дію вітру, яскравого сонця, підвищеної температури повітря та міського смогу.

Комплексний вплив

Крем сприяє нормалізації водно-сольового обміну. У клітинах шкіри утримується волога, зберігаючи здоровий колір обличчя та природну текстуру. Внаслідок регулярного використання крему шкіра виглядає здоровою. Відбувається процес відновлення клітин. Засіб сприяє відлущування ороговілих частинок шкіри. Продукт стримує процес старіння, продовжуючи молодість та зберігаючи підтягнутий овал обличчя.

Як використовувати

Medi-Peel Centella Mezzo Cream підходить для щоденного застосування. Густа текстура дозволяє використовувати мінімальну кількість продукту. Достатньо нанести на шкіру обличчя та рівномірно розподілити.

Де замовити

В магазині корейської косметики New Skin можна купити Medi-Peel Centella Mezzo Cream у Києві та Україні за доступною ціною. В асортименті представлені продукти для щоденного та інтенсивного догляду за шкірою будь-якого типу. Приємний бонус – зручна форма навігації на сайті та можливість оформити доставку.

Для оформлення покупки достатньо зателефонувати або скористатися формою на сайті.

Докладніше
Вік
35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Акне, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Заспокійливе
To Top