logo

Зволожуючий крем - By Wishtrend

У цьому розділі Ви знайдете корейський зволожуючий крем для обличчя, який має бути в арсеналі кожної дівчини. Всі засоби підібрані за складом нашими спеціалістами та мають сертифікати якості та оригінальності.
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

1 товар

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Бренд, який створив себе сам

Не всі встигли оцінити якість роботи інтернет-магазину By Wishtrend, але ті, хто встиг хоч раз замовити в ньому доглядові засоби, залишилися постійними клієнтами. Індивідуальний підхід до кожного, власна команда б'юті-блогерів, особисте тестування продукції, відгуки та відео огляди – все це створює фундамент довіри. В асортименті були лише найкращі засоби від перевірених компаній на ринку космецевтики.

Уподобання покупців постійно фіксувалися, проводилися підрахунки проданих одиниць і в результаті було прийнято рішення стати самостійним брендом, але зберегти своє ім'я By Wishtrend.

By Wishtrend Vitamin A-mazing Bakuchiol Night Cream

Краса "під ключ"

Товари, які випускаються компанією, не стали клонами топових засобів. Навпаки, кожне з них отримало переродження, ставши за фактом ще кращим, сильнішим і результативнішим. Що зробили спеціалісти?

  • прибрали зайві компоненти, скоротивши список до мінімуму;
  • виключили ароматичні віддушки;
  • вивели на перше місце найактивніший компонент, який вирішує конкретну проблему;
  • збільшили концентрацію необхідних агентів.

Так виходять абсолютно нові продукти краси By Wishtrend, створені за аналогією з бестселерами провідних світових брендів, але з принципово новим підходом, зміненим складом та гарантованим ефектом. Робота ведеться в усіх напрямках — розробляються власні формули, доопрацьовуються склади, що вже існують, випускаються новинки.

У каталозі компанії є засоби для догляду за шкірою обличчя на всіх етапах — від очищення та щоденної профілактики здорової дерми до вирішення вікових проблем, акне та гіперпігментації.

Свій фаворит знайдуть як зовсім юні дівчата, так і жінки, які знають ціну своєї краси та цінують професійний догляд у домашніх умовах. Окрім класичних кремів та сироваток в арсеналі є і но-хау, які підкорили корейський світ - ензимна пудра, екфоліант, тонер. Турбота про себе разом з By Wishtrend – це найкраще, що Ви можете зробити для збереження молодості, сяючого зовнішнього вигляду та впевненості у власних силах. Ще більше користі, вітамінів, органічних компонентів і все це для Вас!

Працюємо із душею!

Наш магазин корейської косметики New Skin перейняв досвід By Wishtrend і взяв на озброєння деякі секрети роботи з клієнтами! І нехай ми самі не випускаємо засоби для догляду, але педантично та прискіпливо відбираємо тільки продукцію з підтвердженим результатом, високим рейтингом та перевіреним складом. Ми пропонуємо Вам тільки те, що особисто перевірили та готові поділитися враженнями, досвідом використання та досягнутим ефектом! З нами бути красивою просто - достатньо вибрати потрібний товар, оформити замовлення та дочекатися кур'єра!

Корейський зволожуючий крем для обличчя

Здорова та красива шкіра – це шкіра, насичена вологою. Дерма абсолютно будь-якого типу потребує гідратації. У будь-якому віці слід використовувати засоби для обличчя, які насичують шкірний покрив вологою та допомагають зберегти його пружність та свіжість.

Відмінно з цим завданням впорається корейський зволожуючий крем – косметика з Кореї славиться унікальними компонентами у складі, здатними утримувати вологу в клітинах. Крім цього, зволожуючий корейський крем допоможе впоратися з дрібними недосконалостями, такими як дрібні зморшки, висипання, пігментні цятки, лущення тощо

Корейський зволожуючий крем для обличчя

Зволожуючий крем для обличчя – корейська косметика для всіх

Не секрет, що різні типи дерми потребують індивідуального підходу до вибору косметики. Обираючи корейський зволожуючий крем для сухої, комбінованої або жирної шкіри, варто звернути увагу на склад:

  • Для шкірного покриву схильного до жирності підійде склад, збагачений рослинними екстрактами (подорожника, жимлості, шавлії), колоїдним золотом або компонентами, що абсорбують;
  • Для комбінованого типу варто підбирати засоби з гіалуроновою кислотою, екстрактами алое, лимона, мигдалю;
  • Суха дерма потребує додаткового живлення, тому варто звертати увагу на засоби на основі натуральних масел, а також морської або льодовикової води, церамідів;
  • За наявності висипань необхідно вибрати такий косметичний продукт, який допоможе зняти запалення та почервоніння. Відмінно підійде корейський зволожуючий крем для проблемної шкіри з антибактеріальними компонентами (центела азіатська, зелений чай, алантоїн).

Де купити зволожуючий крем для обличчя в Україні?

Якісний догляд починається з правильно підібраних засобів. Крем зволожуючий корейський ви зможете купити разом з New Skin – в інтернет-магазині представлений широкий асортимент якісної оригінальної косметичної продукції з Кореї.

Для багатьох українок така косметика – це новий недосліджений світ краси, познайомитись з яким завжди раді допомогти консультанти New Skin. Разом із досвідченими фахівцями у сфері догляду ви зможете обрати найкращий зволожуючий корейський крем для обличчя під свій тип шкіри, який зможе впоратися з наявними недосконалостями. Інтернет-магазин пропонує покупцям найвигідніші ціни на весь асортимент та оперативну доставку по всій Україні.

To Top