logo
Немає у наявності
Артикул
Man-VcHFC

Крем із колагеном Manyo V.collagen Heart Fit Cream

Крем із колагеном Manyo V.collagen Heart Fit Cream 8 5 5 1

Популярний Manyo V.Collagen Heart Fit Cream шанувальниці азіатської доглядової косметики вибирають головним чином тому, що він дозволяє довше зберегти молодість та природний блиск шкіри. Зміцнює тканини.

Special Price 1 349,00 ₴ Regular Price 1 650,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Продукт Manyo V.Collagen Heart Fit Cream має щільну структуру, яка поглинається, не створюючи відчуття тяжкості. Завдяки гіпоалергенній формулі та натуральному складу його можна використовувати навіть для шкіри з підвищеною чутливістю.

Використання ліпосомної технології сприяє покращенню ефекту від компонентів крему. В основі складу лежить рослинний колаген, який виконує свої функції анітрохи не гірше за тваринний аналог.

Склад продукту

Для створення ефективної формули Manyo V.Collagen Heart Fit Cream були використані:

  1. Витяжка з аурикулярію вуховидного – це гриб, який діє як потужний антиоксидант. Також демонструє антибактеріальні якості.
  2. Колаген – відновлює тканини зсередини, зміцнює її, розгладжує зморшки та активно підтримує цілісність шкірного матриксу.
  3. Дамаська троянда – зволожує, оптимізує клітинну регенерацію, сприяє розгладжуванню тканин та нормалізації синтезу себуму. Звужує пори та знімає запалення.
  4. Ніацинамід – гальмує вироблення меланіну, що дозволяє затримати розвиток вікової пігментації та зберегти природний свіжий тон шкіри. Знижує чутливість до подразнень ззовні, сприяє синтезу колагену.

Як використовувати крем

Цей корейський крем з колагеном рекомендується використовувати власницям не тільки нормальної, але також сухої або комбінованої шкіри.

Насамперед потрібно провести всі етапи догляду за обличчям – очищення та ін. Нанесення крему – в останню чергу. Деяка кількість продукту потрібно розподілити по шкірі та масажувати шкіру до повноцінного вбирання.

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити Manyo V.Collagen Heart Fit Cream у Києві та Україні.

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Розширені пори, Нерівний рельєф
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження
To Top