logo
Немає у наявності
Артикул
JMS-SRM04

Маска з ефектом екстразволоження JMSOLUTION Water Luminous S.O.S. Ringer Mask

Маска з ефектом екстразволоження JMSOLUTION Water Luminous S.O.S. Ringer Mask 1 5 5 1
Вода - один з будівельних елементів шкіри, і подібно до всього живого, дерма пересихає при її дефіциті, стає тьмяною, шорсткою і ослабленою. У такі моменти їй потрібна ударна аквадоза – тканинна маска JMSOLUTION Water Luminous S.O.S. Ringer Mask
Special Price 75,00 ₴ Regular Price 90,00 ₴
Об’єм
50 мл.

"Екстразволоження" впорається з цим завданням на відмінно, забезпечивши не тільки миттєве заповнення резервів, але й забезпечивши достатній запас у клітинах для продовження дії. Бьюті-терапія займе 20 хвилин часу – а ось ефект збережеться надовго завдяки спеціально розробленій формулі з урахуванням потреб сухої чутливої дерми.

Шари лекала рясно просочені цілющою есенцією, щоб виконати за одне застосування місію кількох доглядових продуктів.

Експрес-порятунок для шкіри

До складу корейскої маски для обличчя JMSOLUTION Water Luminous S.O.S. Ringer Mask входить три унікальні комплекси – омолоджуючий пептидний, зволожуючий гіалуроновий і запатентований брендом Акваксіл з глюкози та ксиліту для утримання молекул води всередині тканин та уповільнення її випаровування з поверхні.

Гелеподібне просочення прилягає щільно до шкіри, захоплюючи вилиці та підборіддя та забезпечуючи рівномірне нанесення та вбирання – результат не буде місцевим, що сприятливо позначиться на зовнішньому вигляді. Обличчя стане відпочилим, як після відпустки, помітно освітляться пігментні плями, зморшки розгладяться, всі лущення зникнуть, спаде почервоніння і неоднорідні шорсткі плями.

Алантоїн підвищить тонус і пружність, підкресливши антивікову дію JMSOLUTION Water Luminous S.O.S. Ringer Mask. Гліцерин і касторова олія завершать перетворення, подарувавши дивовижну м'якість. Додатковий бонус - вишуканий парфумерний аромат, що надає особливого шарму процедурі.

Ви повинні її спробувати!

Цей корейський бренд має широкий асортимент тканинних масок і кожна по своєму прекрасна — щоб вибрати ідеальну, мультибрендовий магазин New Skin пропонує купити поштучно JMSOLUTION Water Luminous S.O.S. Ringer Mask за зниженою вартістю та особисто оцінити результат. Товар закінчується швидко, і щоб Ви опинилися серед перших покупців - ми організуємо відправку в день оформлення! Ви отримаєте товар у найкоротші терміни незалежно від області проживання – ми працюємо з усіма областями України!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Заспокійливе, Відбілювання
To Top