logo
Немає у наявності
Артикул
JMS-WLGCMB

Маска з екстрактом кокона шовкопряда JMSolution Water Luminous Golden Cocoon Mask Black

Special Price 60,00 ₴ Regular Price 80,00 ₴
Об’єм
1 шт.

Молодість шкіри зберегти складно, але можливо! Головне, вчасно використовувати засоби нового покоління та не забувати про регулярність! З корейською маскою для обличчя JMSolution Water Luminous Golden Cocoon Mask Black Ви зупините процеси старіння та станете найкращою версією себе! Це додаткова терапія, що омолоджує, дозволить підкреслити всю красу дану природою, поліпшити стан дерми і бути досконалою цілодобово. Щільна основа просякнута ампульною сироваткою - висока концентрація засобів відразу приймається за роботу і за півгодини перетворить шкіру, а разом з нею і Вас – впевнена в собі жінка робить фурор!

Вік – не вирок!

З маскоюJMSolution Water Luminous Golden Cocoon Mask Black від корейського бренду Ви не просто відчуєте зміни, Ви буквально одразу побачите їх у дзеркалі. Це заслуга спеціально підібраного складу з цінними та рідкісними компонентами. Головним агентом стали протеїни золотого тутового шовкопряда — його сила, що омолоджує, відроджує клітини, відразу ж працюючи органічним ботоксом. Вони заповнюють заломи та зморшки, вирівнюючи мантію зсередини, стимулюючи прискорене вироблення колагену та еластину. Це не годинний ефект приховування віку – це клітинна трансформація та переродження з ефектом anti-age.

Екстракти алоє та граната - антисептичні та антиоксидантні агенти, що справляються навіть із сильними запаленнями. Витяжка з стебел бамбука перешкоджає куперозу і знімає набряклість - ущільнення тканин дозволяє приховати судинну сітку в найтонших ділянках. У масці JMSolution Water Luminous Golden Cocoon Mask Black присутні 3 види гіалурону та олія камелії – вони зволожують, живлять, пом'якшують та дарують сяйво.

Бути красивою просто!

Ми знаємо це точно, адже вже кілька років дбаємо про те, щоб кожен наш клієнт користувався лише найкращими та перевіреними засобами. Наші консультанти допоможуть підібрати потрібний догляд, розкажуть переваги, допоможуть оформити доставку територією України. У нашому інтернет-магазині Ви знайдете те, чого не зустрінеш у мережевих та супермаркетах – це косметика преміум-якості, за яку ми ручаємося. Зараз придбати маску-ліфтінг JMSolution Water Luminous Golden Cocoon Mask Black у нас в New Skin максимально просто і вигідно — поспішаєте за своєю!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Відновлення мікробіома, Зневодненість
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
1 шт.
Призначення
Антивікове, Зволоження
To Top