logo
В наявності
Тільки 1 залишилося
Артикул
Ndl-MMCW

Міцелярна вода для зняття макіяжу Needly Mild Micellar Cleansing Water

Ранкова рутина по догляду за шкірою обличчя є вкрай важливою, і ключовим етапом у ній є найперший – очищення. Needly Mild Micellar Cleansing Water допоможе з цим якнайкраще. Ця вода дуже дбайливо і якісно видалить не тільки залишки макіяжу, а й інші забруднення, включаючи, наприклад, надлишок шкірного сала.
Special Price 1 090,00 ₴ Regular Price 1 240,00 ₴
Об’єм
390 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Продукт має активну веганську та гіпоалергенну формулу, тому всім, хто хоче замовити корейську косметику, але не знає, що вибрати, варто придивитися до цього засобу. Ця міцелярна вода однаково добре подбає про будь-який тип шкіри.

Що у складі

Для Needly Mild Micellar Cleansing Water вибрано такі складові:

  • Алантоїн. Пом'якшує епідерміс, заспокоює його та підтримує рівень зволоженості в нормі.
  • Витяжка із зірочника середнього. Це лікарська рослина з унікальними зволожуючими та заспокійливими якостями. Екстракт подарує шкірі комфортне очищення без відчуття липкості, стягнутості та подразнень. Елемент багатий на бета-каротин і вітамін С, зменшує ступінь чутливості епідермісу, усуває набряки, почервоніння та свербіж.
  • Полігліцерил-4 капрат. Це компонент рослинного походження, який наділений розчинними властивостями, але при цьому не завдає ніякої шкоди шкірі.
  • Сквалан. Біосумісний з природними шкірними ліпідами, не тільки активно зволожує, а й відновлює.

Як користуватися і де купити

Ватний диск потрібно змочити за допомогою Needly Mild Micellar Cleansing Water, а потім акуратно протерти обличчя. Це буде достатньо для природних забруднень. Щоб змити косметику, диск потрібно притиснути до шкіри приблизно на 30 секунд і потім витерти. Надавати тиск не обов'язково - достатньо буде і легких дотиків. Після цього можна переходити до вмивання.

На сайті корейської косметики NewSkin можна купити Needly Mild Micellar Cleansing Water в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Тип засобу
міцелярна вода
Об'єм
390 мл.
Призначення
Демакіяж
To Top