logo
Немає у наявності
Артикул
Isn-GTFT20ml

Мініатюра освіжаючого тонера із зеленим чаєм Isntree Green Tea Fresh Toner 20 ml

Перед тим, як купувати новий догляд, хочеться перевірити його «на практиці», зрозуміти, чи підходить він Вашій шкірі. Дуже зручно придбати міні-версію продукту, таку як Isntree Green Tea Fresh Toner 20 ml. До того ж такий портативний варіант можна легко взяти з собою у подорож, не захаращуючи багаж.

Special Price 119,00 ₴ Regular Price 169,00 ₴
Об’єм
20 мл.

Корейський тонер, що на 80% складається з цілющого екстракту зеленого чаю, неодмінно оцінить шкіра, схильна до запалень, висипань і подразнень. Маючи потужну знезаражуючу дію, завдяки високому вмісту амінокислот і мінералів, він:

  • обмежує вироблення себуму: шкіра більше не лисніє, а випромінює здорове сяйво;
  • глибоко очищає від усіх забруднень, розкриваючи пори та дозволяючи шкірі вільно «дихати»;
  • відмінно зволожує, позбавляючи стягнутості та сухості;
  • сприяє виробленню власного імунітету, створюючи стійкий захисний бар'єр.

«Чайна церемонія»

Разом з екстрактом зеленого чаю, у «чаюванні» Isntree Green Tea Fresh Toner 20 ml, що супроводжується терпким ненав'язливим запахом, беруть участь екстракти кори верби, примули вечірньої, хвої сосни, лохини і гінгко білоба. Крім того, антивікові функції беруть на себе гіалуронова кислота, бета-глюкан та алантоїн.

Спосіб застосування

Оскільки Isntree Green Tea Fresh Toner 20 ml не містить спирту, ароматизаторів, барвників та інших синтетичних елементів, продукт на 100% гіпоалергенний. Переконатись у цьому можна, нанісши його на попередньо очищену шкіру перед сироваткою та зволожуючим кремом найкращої корейської серії. Маючи перший ступінь екологічної безпеки, тонер підходить для будь-якої шкіри, у тому числі вікової та особливо чутливої.

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити Isntree Green Tea Fresh Toner 20 ml у Києві та Україні перед замовленням продукту в стандартному форматі 200 мл.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Акне, Жирний блиск, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Запалення
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
20 мл.
Призначення
Зволоження, Анти-акне, Антиоксидантне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top