logo
Немає у наявності
Артикул
Isnt-HASTK

Набір зволожуючих засобів Isntree Hyaluronic Acid Special Trial Kit

Набір зволожуючих засобів Isntree Hyaluronic Acid Special Trial Kit 3 5 5 1

Якщо Ви стали помічати почуття сухості та стягнутості, на обличчі все частіше з'являються ділянки, що лущаться, а колір стає неоднорідним - то Ви зіткнулися з поширеною проблемою зневоднення та дефіциту вологи. Відновити шкіру, повернути їй здоров'я та доглянутий вигляд зможе екстра зволожуючий бьюті-набір Isntree Hyaluronic Acid Special Trial Kit, створений з органічних активних компонентів із турботою не тільки про Вашу красу, а й світ навколо.

Special Price 589,00 ₴ Regular Price 759,00 ₴

Основним діючим компонентом є гіалуронова кислота для відновлення гідролізного балансу та максимального зволоження з пролонгованим ефектом.

Склад боксу та дія

У фірмовій коробці знаходяться чотири косметичні продукти Isntree Hyaluronic Acid Special Trial Kit, які ідеально доповнюють один одного для стійкого гарантованого результату, але також їх можна використовувати окремо, оцінюючи стан дерми та її необхідність у зволоженні.

Концентрована есенція Hyaluronic Acid Water Essence відновлює рівень ph, глибоко зсередини живить киснем, покращує тургор, відновлює тонус та еластичність. З'являється гладкість та пружність за рахунок восьми видів кислот у складі.

Крем для інтенсивного зволоження Hyaluronic Acid Aqua Gel Cream з гелевою формулою миттєво вбирається, зберігаючи вологу у глибоких шарах епідермісу. Усуває зовнішні недосконалості шкіри, підтягуючи та вирівнюючи мікрорельєф, сприяючи ідеальному нанесенню тональних засобів та макіяжу.

Освіжаючий тонік Hyaluronic Acid Toner Plus з набору Isntree Hyaluronic Acid Special Trial Kit застосовується вранці та ввечері, створюючи комфортні умови для регенерації клітин, м'яко очищуючи та стимулюючи вироблення колагену, делікатно доглядаючи за шкірним покривом та запобігаючи віковим змінам в тому числі в'янення та в'ялість.

Тонер із освітлювальною дією - останній продукт у лінійці для загального догляду, який може використовуватися як маска. Рослинні екстракти живлять, знімають запалення, мають антиоксидантний ефект і перешкоджають появі пігментних плям.

Дорожній набір Isntree Hyaluronic Acid Special Trial Kit чекає на Вас!

У нашому інтернет-магазині New Skin Вы можете купити набір корейської косметики від одного з найкращих виробників за приємною ціною та гарантованою доставкою у вказані терміни по всій Україні, включаючи віддалені райони. Ви можете не сумніватися в оригінальності товару — наша репутація є бездоганною і ми не працюємо з підробками.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Жирний блиск, Зневодненість
Тип засобу
набір косметики
Призначення
Зволоження, Догляд обличчям
To Top