logo
В наявності
Тільки 2 залишилося
Артикул
CS-HCM

Незмивна термозахисна маска для пошкодженого волосся Curly Shyll Hair Cure Mask

Curly Shyll Hair Cure Mask – маска, призначена для ослабленого волосся, що має пошкодження. Багатофункціональний продукт корейської косметології має активну відновну дію. Засіб є ідеальним рішенням для тих, хто освітлює волосся або регулярно користується девайсами з гарячими температурними режимами (плойками, фенами, гофре, випрямлячами).

Special Price 935,00 ₴ Regular Price 1 335,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Основні складники

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити Curly Shyll Hair Cure Mask у Києві та Україні за найкращою вартістю. Маска містить високу концентрацію протеїнів, що сприятливо впливають на структуру волосся. Її головні складові:

  • Гідролізовані протеїни – сої, пшениці, кукурудзи, шовку – дають активний ефект відновлення, заповнюють порожнечі у структурі, захищають та зволожують.
  • Масла – бергамота, жожоба, баобаба, Ши, арганова, марули, пінника лугового, бабасу – роблять легким процес розчісування, підвищують еластичність, живлять, сприяють утриманню вологи та створюють захисний бар'єр від шкідливих навколишніх впливів.
  • Кератин, цераміди. Діють зміцнювально, оздоровлюють пасма, надають їм блиску та привабливості зовнішнього вигляду.

Особливості корейської маски

Curly Shyll Hair Cure Mask відноситься до категорії засобів, що не потребують змивання. Ця корейська маска для волосся наноситься на вологі пасма на ніч або збираючись робити укладання. Натуральний склад безпечний, не має протипоказань – ним дозволяється користуватися навіть вагітним жінкам. Консистенція косметологічного доглядаючого засобу має середню густоту, не створює липких відчуттів і обтяження. Curly Shyll Hair Cure Mask робить локони м'якими, гладко-шовковистими, має високі термозахисні властивості і підходить під будь-який тип шкіри голови.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Вирішує проблему
Сухість, Ломкість, Пухнастість, Посічені кінці, Тьмяне волосся
Тип засобу
термозахисна маска
Об'єм
100 мл.
Призначення
Відновлення, Зміцнення, Розгладжування, Термозахист
To Top