logo
Немає у наявності
Артикул
Lan-LSMB

Нічна маска для губ Laneige Lip Sleeping Mask Berry

Справжня жіноча краса досконала до кожного міліметра шкіри та кінчика нігтя, ну а губи – один із важливих нюансів в ідеальному образі. Регенеруюча маска для губ Laneige Lip Sleeping Mask Berry – це порятунок від багатьох проблем та повноцінний догляд у цілодобовому форматі. Максимально насичений склад встигає зробити за ніч стільки, скільки не зможуть усі взяті воєдино гігієнічні помади та бальзами.

Special Price 597,00 ₴ Regular Price 790,00 ₴
Об’єм
20 мл.

Навіть безпроблемні від природи губи згодом починають вередувати — виною тому екологія, погодні умови та часте використання косметики. Останнім часом тенденція сухості, лущення та тріщин стала більш актуальною. Причина – матові помади, які на піку популярності і неймовірно ефектно виглядають, але не пропускають повітря і витягають вологу. Але з мега живильним батером з Кореї всі ці недоліки легко усуваються, а при нанесенні щодня перед сном зникають назавжди!

Ягідна розкіш

Серед 4 видів корейської маски для губ Laneige Lip Sleeping Mask Berry саме рожева баночка, що пахне літом, заслужила максимум захоплення і стала хітом продажів. Причому "Berry" – це більше не про аромат і приємну льодяникову насолоду, а про склад засобу. Екстракти чорниці, малини, журавлини та брусниці спрямовують усі свої сили та вітамінно-мінеральний комплекс на усунення сухості, стягнутості та дискомфорту. Невидимий і не відчутний вуаль покриває губи, щоб захистити, відновити та провести своєчасну регенерацію на пошкоджених ділянках.

Другий запатентований комплекс Moisture Wrap — унікальна комбінація найчистішої талої води з вершин Гімалаїв та концентрацію гіалурону, які тотально зволожують, створюють внутрішні резервуари вологи та розгладжують поверхню. Маска Laneige Lip Sleeping Mask Berry тане та вбирається, не залишаючи липкої плівки або жирності, і продовжує працювати зсередини під час сну. З кожним разом Вас радуватиме вигляд соковитих, гладких, пружних губ, красу яких навіть не захочеться перекривати помадами або блиском.

Наш ТОП продажів!

Вся наша команда одноголосно визнала Laneige Lip Sleeping Mask Berry найкращим доглядовим засобом для лікування найпоширеніших проблем із губами, а б'юті блогери підтримали! У нас в магазині корейської косметики New Skin купити бальзам миттєвої дії вигідно та безпечно. Просте оформлення та доставка по Києву та Україні з гарантією якості, термінів зберігання та оригінальності. І все це – за супер ціною! Наблизьтеся до ідеалу з нашою допомогою!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи
Вирішує проблему
Сухість, Лущення
Тип засобу
маска для губ
Об'єм
20 мл.
Призначення
Зволоження, Поживне
To Top