logo
В наявності
Тільки 8 залишилося
Артикул
M-PCT-m

Очищувальні серветки для зняття макіяжу Manyo Pure Cleansing Tissue 10 шт

Manyo Pure Cleansing Tissue 10 шт. для змивання макіяжу з усією ретельністю усувають усі види забруднень, включаючи також стійку декоративну косметику. Ці серветки з міцелярною водою мають антибактеріальну дію і не пересушують шкіру. Навпаки – стабілізують водний баланс, заспокоюють і відновлюють шкіру після мікроушкоджень.
Special Price 199,00 ₴ Regular Price 399,00 ₴
Об’єм
10 шт.

З цим товаром зазвичай купують

Замовити корейську косметику варто вже тому, що до її складу включено лише натуральні компоненти, які не викликають алергії.

Компоненти для формули продукту

При створенні Manyo Pure Cleansing Tissue 10 шт. були задіяні такі елементи:

  • Витяжки з алое та зеленого чаю. Знімають почервоніння, допомагають шкірі швидше відновлюватись, попереджають виникнення подразнень.
  • Олії оливи та цитрусу. Знищують бактерії на шкірі, не висушуючи епідерміс і підтримуючи зволоження на нормальному рівні.

Як користуватися і де купити

Використовувати Manyo Pure Cleansing Tissue 10 шт. насправді дуже просто та зручно. Щоб прибрати макіяж, потрібно просто протерти шкіру серветкою, намагаючись не тиснути на область навколо очей.

Допоміжний плюс застосування даного продукту полягає в тому, що після обробки немає потреби вмиватися. Рідина з серветок піде тільки на користь шкірі і не створить незручностей. Наприклад, вона не залишить після себе відчуття липкої маски, не заб'є пори. Зовсім навпаки – освіжить шкіру і додасть їй бархатистості.

За рахунок цього серветки зручно брати із собою у поїздку або на роботу. Вони чудово замінять очищувальне молочко, або гідрофільну олію.

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити Manyo Pure Cleansing Tissue 10 шт. в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Сухість, Почервоніння, Запалення
Тип засобу
серветки для зняття макіяжу
Об'єм
10 шт.
Призначення
Зволоження, Очищення, Відлущування, Заспокійливе, Антибактеріальне, Демакіяж
To Top