logo
Немає у наявності
Артикул
SBM-ABPMCBC

Очищаючий гель для тіла для проблемної шкіри Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Acne Clear Body Cleanser

Не тільки наше обличчя потребує щоденного піклування. Найчастіше проблеми (прищики, висипання та ін.) утворюються по всьому тілу і, коли стандартне мило не в змозі змінити ситуацію, на допомогу прийде Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Acne Clear Body Cleanser.

Special Price 599,00 ₴ Regular Price 799,00 ₴
Об’єм
400 мл.

Унікальний склад з ПАР виконує 5 основних завдань:

  1. Дбайливо очищає;
  2. Усуває верхній шар старих клітин, що віджили, немов "поліруючи" шкіру. Пори більше не закупорюються, зникають акне і неприємний свербіж;
  3. Заспокоює шкірний покрив, борючись із його недосконалостями і працюючи як найпотужніший антиоксидант;
  4. Запобігає передчасному в'яненню, глибоко зволожуючи та зберігаючи вологу всередині епідермісу;
  5. Зміцнює захисну функцію.

Цілюща сила корейської косметики

Унікальна формула гелю містить цілющі витяжки лікарських трав і масел, що широко використовуються народною та традиційною медициною, і прополіс, що містить старовинний секрет мудрих довгожителів.

Експерт з чистоти

Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Acne Clear Body Cleanser застосовується аналогічно до всіх миючих препаратів. Акцент робиться на проблемні ділянки. Закріпити ефект рекомендується одним із лосьйонів корейської серії.

Флакон, оснащений зручним дозатором, економічний, до того ж скасовує необхідність застосування скрабу. Об'єму 400 мл вистачає досить надовго. Ефект помітний на другому тижні регулярного використання.

При контакті з водою гель утворює легку піну із приємним цитрусовим ароматом. Змивається без залишку, абсолютно гіпоалергенний, залишає неповторне відчуття спокою та комфорту навіть у жорсткій та хлорованій воді протягом 24 годин.

Купити Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Acne Clear Body Cleanser можна в NewSkin у Києві та Україні. Здоров'я починається з дбайливого піклування про тіло.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Акне, Жирний блиск
Тип засобу
гель для душу
Об'єм
400 мл.
Призначення
Очищення
To Top