logo
В наявності
Тільки 4 залишилося
Артикул
CS-RTm

Ревіталізуюча маска для шкіри голови та волосся CURLYSHYLL Revitalizing Treatment, мініатюра 30 мл

CURLYSHYLL Revitalizing Treatment, мініатюра 30 мл. – це справжній порятунок для чутливої шкіри голови, ослабленою сухістю, схильної до лущення, виникнення лупи та розвитку дерматиту. Також вона зможе покращити стан волосся, виснаженого нестачею догляду або іншими проблемами.

Special Price 325,00 ₴ Regular Price 525,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Доведено факт, що температура шкіри голови в стані норми на пару-трійку градусів нижча за стандартну температуру тіла. Коли температура шкіри на голові зростає, це загрожує певними наслідками у вигляді сухості, подразнень і тощо. Правильним рішенням буде купити корейську маску для волосся.

Завдяки впливу спеціально розробленого комплексу, продукт допомагає повернути температуру в норму, вгамувати чутливість, зняти роздратування і навіть розібратися з лупою, причина якої часто криється в надмірній сухості. Засіб не тільки приносить відчутну користь, але також має приємний аромат цитрусів.

Компоненти для формули продукту

Щоб результат від використання CURLYSHYLL Revitalizing Treatment, мініатюра 30 мл. був ефективним, були використані такі складові:

  • CLERA. Охолоджує, знижує рівень чутливості, усуває подразнення.
  • Декспантенол, ніацинамід та саліцилова кислота. Зволожують шкіру, живлять епідерміс корисними речовинами, добре зволожують.
  • Біотин, кофеїн, цитрусові олії, зелений чай. Пом'якшують шкіру, насичують вітамінами.

Як користуватися і де купити

Наносити CURLYSHYLL Revitalizing Treatment, мініатюра 30 мл. необхідно на вже чисте волосся та голову. Потрібно акуратно помасажувати, намагаючись не використовувати нігті, щоб не створити мікроушкоджень. Потім потрібно залишити засіб не довше, ніж на 5 хвилин і добре змити, використовуючи теплу воду.

Формат мініатюри дозволить не лише протестувати маску без зайвих витрат, а й брати її із собою у дорогу.

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити CURLYSHYLL Revitalizing Treatment, мініатюра 30 мл. в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип волосся
Сухі, Пошкоджені, Тонкі
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Свербіння, Чутливість шкіри голови
Тип засобу
маска для волосся
Об'єм
30 мл.
Призначення
Зволоження, Поживне, Очищення, Антиоксидантне, Антибактеріальне
To Top