logo
Немає у наявності
Артикул
Mas-5PAVS150ml

Шампунь з пробіотиками та яблучним оцтом Masil 5 Probiotics Apple Vinegar Shampoo 150 ml

Корейський шампунь для волосся Masil 5 Probiotics Apple Vinegar Shampoo 150 ml з додаванням особливого активного компонента допоможе помітно оздоровити шкіру. Зокрема, позбавити її рогових клітин, наситити живленням і необхідною кількістю вологи, поліпшити бар'єр.

Special Price 349,00 ₴ Regular Price 649,00 ₴
Об’єм
150 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Продукт гарантує глибоке очищення, не викличе надмірного пересушування і пов'язаного з цим лущення, зробить волосся слухняним.

Masil 5 Probiotics Apple Vinegar Shampoo 150 ml оптимізує баланс ліпідів, робить шкіру менш жирною за рахунок регулювання синтезу себуму. Дбайливо усуває різні забруднення і діє як антисептик. Покращує стан ослабленого волосся.

Активна формула продукту

У складі цього популярного корейського шампуню задіяні такі компоненти:

  • polyquaternium-10 – завдяки йому волосся перестає електризуватися і його набагато легше вкласти в зачіску, також надає об'єм;
  • саліцилова кислота – якісно вимиває волоски, м'яко видаляє роговий шар;
  • лактобактерії – ущільнюють волосяний покрив, підтримують бар'єр, що захищає від шкідливого впливу ззовні, робить волосся міцнішим;
  • екстракти картоплі та магнолії – зволожує волосся, заспокоює, знімає свербіж, діє як антисептик, також волосся стає дуже гладким і приємним навпомацки;
  • яблучний оцет – забезпечує поглиблене очищення, позбавляє грибка, що викликає лупу, оптимізує кровообіг, що у свою чергу стимулює ріст волосся.

Як користуватися засобом

Шампунь Masil 5 Probiotics Apple Vinegar Shampoo 150 ml рекомендується використовувати для волосся, схильного до жирності. Деякі засоби потрібно нанести на вологе волосся масажними рухами, промити і потім змити. Гелева структура продукту приємно охолоджує волосяний покрив і легко змивається.

Купити Masil 5 Probiotics Apple Vinegar Shampoo 150 ml у Києві та Україні можна в магазині корейської косметики NewSkin.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип волосся
Сухі, Пошкоджені, Кучеряві, Пофарбовані, Жирні, Нормальні, Позбавлені об'єму, Тонкі
Вирішує проблему
Сухість, Ломкість, Посічені кінці, Тьмяне волосся, Чутливість шкіри голови
Тип засобу
шампунь для волосся
Об'єм
150 мл.
Призначення
Очищення, Відновлення, Зміцнення, Пом'якшення, Розгладжування, Надання блиску
To Top