logo
Немає у наявності
Артикул
AmpN-HSASC

Сонцезахисний крем із гіалуроновою кислотою Ample:N Hyaluron Shot Ampoule Sun Care SPF50+ PA++++ IRF20

Сонцезахисний крем із гіалуроновою кислотою Ample:N Hyaluron Shot Ampoule Sun Care SPF50+ PA++++ IRF20 1 5 5 1
Special Price 449,00 ₴ Regular Price 599,00 ₴
Об’єм
40 мл.

Небагато хто знає, що крім прямих сонячних променів шкіра так само болісно реагує на синє випромінювання (монітори, смартфони, телевізори), інфрачервоне і навіть теплове — повітря прогріте кондиціонером сухе, і як наслідок, витягує вологу і з дерми.

>

УФ-захисний крем Ample N Hyaluron Shot Ampoule Sun Care SPF50+ PA++++ IRF20 — це новий підхід до питання УФ-захисту, тому що у його складі кілька унікальних комплексів, розроблених на платформі власної дослідницької лабораторії бренду. Цей засіб можна використовувати цілий рік, і він буде адаптуватися під потреби шкіри та на рівні інтелекту підбирати потрібну дію.

Технології, яким немає рівних

У формулі Ample:N Hyaluron Shot Ampoule Sun Care SPF50+ PA++++ IRF20 закладено ультра захисний запатентований брендом комплекс UV-IR-BLOCKTM. У ньому гіалуронова кислота розкладена на наномолекули, щоб проникати в найглибші шари, піднімаючись з них на поверхню та по дорозі зволожуючи всі сухі ділянки.

Церамід не дає випаровуватися волозі, посилює вироблення колагену і підтягує волокна, забезпечуючи ліфтинг-ефект.

Органічна частина представлена маслами — грейпфрута для тонусу і еластичності, дамаської троянди — для омолодження, гладкості і сяйва, лаванди — для заспокоєння, а екстракт уншіу регулює вироблення меланіну і м'яко відбілює ділянки шкіри, що потребують цього.

При використанні поживного корейського сонцезахисного крему Ample:N Hyaluron Shot Ampoule Sun Care SPF50+ PA++++ IRF20 покращується загальний стан шкіри, зовнішні недосконалості стають менш помітними, а за рахунок технології Water Drop Texture цінні компоненти утримуються у клітинах тривалий час до повного всмоктування.

С New Skin — вигідно!

Ми хочемо, щоб Ви були красиві 24 на 7, а для цього важливо користуватися не лише правильно підібраною, а й сертифікованою продукцією! Це наш профіль - провідні бренди з Кореї та оригінальна косметика, така як Ample:N Hyaluron Shot Ampoule Sun Care SPF50+ PA++++ IRF20. Зараз це акційний товар в New Skin, на який також поширюється доставка по всій Україні та, звичайно, по Києву!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Тип засобу
сонцезахисний крем
Об'єм
40 мл.
Призначення
Захист від сонця
To Top