logo
Немає у наявності
Артикул
Acn-Zb

Спрей для тіла від акне Acnemy Zitback

Найкращим помічником у проблемах з акне стане Acnemy Zitback. Цей спрей для тіла відмінно працює з недосконалостями, завдяки ефективній комбінації активних речовин, що контролюють відлущування та забезпечують належний догляд за проблемною шкірою.
Special Price 832,00 ₴ Regular Price 1 032,00 ₴
Об’єм
80 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Безмасляна формула засобу, який швидко висихає, допоможе комфортно позбутися прищів і не тільки. Спрей подбає про те, щоб нові запалення виникали якомога рідше.

Компоненти для формули продукту

Щоб створити Acnemy Zitback, спеціалістам знадобилися такі інгредієнти:

  • QUORA NONI PRCF – бореться з бактеріями, які переважно і сприяють розвитку акне, попереджає збільшення їх кількості, стабілізує шкірний мікробіом.
  • Гліколева кислота. Освітлює пігментацію, стимулює відновлення шкірного покриву, сприяє виробленню колагенових волокон, стабілізує структуру та ступінь щільності шкіри, знижує кількість зморшок, освіжає та омолоджує.
  • Ніацімід. Заспокоює, зволожує, зміцнює захисний шар шкіри, діє як антиоксидант, знімає запалення.
  • Саліцилова кислота. Чинить антибактеріальну дію, знімає запалення, прибирає чорні точки, помітно зменшує розміри пор.

Як користуватися і де купити

Скористатися спреєм Acnemy Zitback простіше простого: досить розпорошити його приблизно на відстані зігнутої руки вже після душу. Потім необхідно помасажувати до всмоктування.

Важливо врахувати, що спрей не призначається для використання на обличчі. Необхідно уникати попадання засобу в очі. Якщо це сталося – швидко промити водою. Також не можна застосовувати спрей на шкірі, яка подразнена або пошкоджена. Зберігати бажано подалі від дітей.

В магазині косметики NewSkin можна купити Acnemy Zitback у Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Іспанія
Тип шкіри
Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Акне
Тип засобу
спрей для тіла
Об'єм
80 мл.
Призначення
Анти-акне
To Top