logo
В наявності
Тільки 4 залишилося
Артикул
SBM-ABPMS-1

Сироватка з кислотами SOME BY MI AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Serum

Сироватка з кислотами SOME BY MI AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Serum 1 5 5 1

Широкий асортимент доглядових засобів за шкірою може змусити розгубитися, але експерти та б'юті-блогери не дарма вибирають саме корейську косметику, а сироватка-коктейль із кислотами AHA-BHA-PHA Some By Mi 30 Days Miracle Serum давно потрапила у ТОП у співвідношенні результат-вартість.

Special Price 733,00 ₴ Regular Price 970,00 ₴
Об’єм
50 мл.

Одна з переваг – можливість використовувати до нанесення косметики, щоб досягти ідеально рівного, матового тону і як завершальний етап під час вечірніх процедур, дозволяючи дермі не лише відпочити за ніч, а й отримати максимум користі та відновлення. Тепер шкіра Вашої мрії – це не міф, а лише 30 днів регулярного використання інноваційного засобу від відомого бренду.

Вау-ефект із першої секунди!

Сироватка корейська Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Serum відрізняється від звичайної за рахунок двофазного складу, який спочатку потрібно змішати, а вже потім за допомогою піпетки нанести кілька крапель на шкіру та м'якими рухами втерти.

Повний спектр кислот виконує роль пілінгу з ефектом шліфування, делікатно розчиняючи жирові відкладення, залишки косметики, що забилися в пори, і навіть токсини, що зібралися в глибоких шарах.

Процедура очищення проходить атравматично, але фактор подразнення все одно присутній, тому протизапальна та заспокійлива дія центелли азіатської просто необхідна, а ніацинамід завершує реконструкцію слідів акне та вугрової висипки.

Органічна сторона досконалої сироватки Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Serum представлена 41 рослинним екстрактом для максимального живлення, зволоження та відновлення шкірного покрову. Молочна кислота перешкоджає пересушуванню, даруючи білизну та гладкість.

Він вже чекає на тебе!

Проблеми зі шкірою не тільки можна, а й треба вирішити — і панацея від зовнішніх і внутрішніх недосконалостей жирної та комбінованої шкіри вже чекає на он-лайн вітрині нашого брендового магазину New Skin.

Спеціально для улюблених клієнтів ми запустили грандіозну акцію – зараз купити Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Serum можна за найприємнішою ціною!

Доставку ми гарантуємо точно за вказаною адресою по всьому Києву та Україні, а при покупці від 2000 гривень – зробимо її безкоштовною!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top