logo
Немає у наявності
Артикул
TL-SCS

Сироватка для обличчя з вітаміном C Transparent Lab Super C Serum

Концентрація складових у продукті Transparent Lab Super C Serum, що вражає своєю потужністю, уповільнює старіння шкіри, завдяки спеціально розробленій системі, яка забезпечує максимальну ефективність. Ця антивікова сироватка здатна ефективно працювати з наявними ознаками старіння, а також попереджати виникнення нових.
Special Price 1 270,00 ₴ Regular Price 1 470,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Це справжній коктейль молодості, що складається з вітамінів та корисних кислот. Він забезпечує шкірі стабільну та здорову текстуру, гладкий мікрорельєф, пружність та природне сяйво. Засіб допомагає відновлюватися тканинам, ураженим вільними радикалами, а також запобігає їх повторному пошкодженню.

Компоненти для формули продукту

Сироватка Transparent Lab Super C Serum додатково надає помітну допомогу у боротьбі з куперозом, пігментними плямами та тьмяністю шкіри. Такого ефекту вдалося досягти завдяки наступним інкапсульованим компонентам:

  • Вітамін С. Має потужну освітлювальну дію, усуває фотопошкодження, робить пігментні плями менш вираженими, сприяє виробленню натурального колагену.
  • Гіалуронан. Купірує вологу в тканинах, допомагає шкірі зберігати пружність.
  • Елагава кислота. Захищає шкіру від пошкодження УФ-випромінюванням та від окислення, вирівнює колір обличчя та видаляє пігментні плями.

Як користуватися і де купити

Користуватись Transparent Lab Super C Serum досить легко. Декілька крапель потрібно нанести на вже очищене обличчя і потім рівномірно розподілити легкими дотиками. Перш ніж використовувати наступний засіб, потрібно дочекатися повноцінного всмоктування сироватки. Використовувати можна як у ранковій, так і у вечірній рутині.

В магазині косметики NewSkin можна купити Transparent Lab Super C Serum в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Іспанія
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Купероз
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top