logo
В наявності
Тільки 4 залишилося
Артикул
TL-P.I.EARSFT

Точковий засіб для лікування постакне Transparent Lab P.I.E Acne Red Spot Fading Treatment

Сироватка Transparent Lab P.I.E Acne Red Spot Fading Treatment зарекомендувала себе як засіб для усунення післязапальної пігментації. Продукт був створений на основі поєднання сильних кислот, а також деяких інших компонентів, які лікують та освітлюють шкіру.
Special Price 1 149,00 ₴ Regular Price 1 349,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Відмінно спрацьовує точково, в місцях утворення червоних і рожевих цяток, які можуть бути викликані сильним запаленням або звичайним роздратуванням . Засіб покращує колір обличчя і візуально освітлює, надаючи більш відпочилий і навіть сяючий вигляд. Можна використовувати в боротьбі з еритемою або постакне.

Компоненти для формули продукту

У виготовленні Transparent Lab P.I.E Acne Red Spot Fading Treatment були задіяні такі елементи:

  • Ніацинамід. Підсилює шкірний бар'єр, знижує рівень вироблення шкірного сала, усуває почервоніння та пігментацію, сприяє регенерації тканин, купірує вологу.
  • Ектоїн. Запобігає втраті вологи, посилює захисну функцію шкіри, гальмує розвиток патогенів.
  • Стовбурові клітини гранатового насіння. Натуральний освітлювальний компонент, що покращує колір обличчя, надає шкірі природного блиску.

Інкапсульовані кислоти:

  • Гліколева. Має сильний вплив на поверхневий шар шкіри, відлущує омертвілі клітини, освітлює та покращує колір обличчя.
  • Саліцилова. Ефективно усуває себум та інші забруднення, перешкоджає закупорці пор, знімає запалення, діє як антисептик.

Як користуватися і де купити

Кілька крапель сироватки Transparent Lab P.I.E Acne Red Spot Fading Treatment потрібно нанести на вже очищене та висушене обличчя, а потім рівномірно розподіляти до повного вбирання. Рекомендується використовувати у вечірній доглядовій рутині.

В магазині косметики NewSkin можна купити Transparent Lab P.I.E Acne Red Spot Fading Treatment в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Іспанія
Тип шкіри
Проблемна
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Акне, Почервоніння
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Анти-акне
To Top