logo
В наявності
Тільки 3 залишилося
Артикул
Man-GCT

Тонер з галактомісісом та кислотами Manyo Galactomy Clearskin Toner

Тонер з галактомісісом та кислотами Manyo Galactomy Clearskin Toner 1 5 5 1

Manyo Galactomy Clearskin Toner допомагає ефективно закінчити очищення обличчя та продовжити подальший догляд. Тонік з усією ретельністю очистить шкіру від відмерлих клітин та ефективно очистить пори. Він також усуває почервоніння, вирівнює тон обличчя та загоює запалення.

Special Price 1 299,00 ₴ Regular Price 1 650,00 ₴
Об’єм
210 мл.

На Manyo Galactomy Clearskin Toner варто звернути увагу ще й тому, що він посилює ефект впливу інших доглядових засобів, дозволяючи їм проникнути глибше в тканину. Продукт без спирту підійде до будь-якого типу шкіри.

Ключові компоненти складу

Корейський тонер із кислотами під назвою Manyo Galactomy Clearskin Toner містить у своїй формулі такі складові:

  1. Витяжка з азіатської центели – регенерує природний бар'єр шкіри, допомагає довше утримувати вологу, знижує чутливість і набряклість, зміцнює судини.
  2. Витяжка з папаї – м'яко відлущує відмерлі клітини та дозволяє синтезувати нові, діє також як антисептик.
  3. Галактомісіс – покращує засвоюваність поживних речовин на клітинному рівні. Покращує мікроциркуляцію крові, вирівнює тон та рельєф обличчя, підвищує його тонус.
  4. Екстракт алое – усуває подразнення, загоює, діє як антиоксидант, стимулює вироблення колагену.
  5. Екстракт рисових висівок – традиційний для Азії засіб освітлення шкіри. Крім того, це безцінне джерело вітамінів та мінералів. Рисові амінокслоти підтримують пружність та еластичність дерми.

Як правильно використовувати

Деякі тоніки потрібно нанести на обличчя голими руками або за допомогою ватного диска, використовуючи легкі поплескування. Можна також робити локальні маски. Примітно, що засіб можна використовувати не лише для обличчя, а й для тіла – у точках лущення – наприклад, це лікті чи п'яти.

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити Manyo Galactomy Clearskin Toner у Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Акне, Жирний блиск, Відновлення мікробіома, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Псоріаз, Запалення
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
210 мл.
Призначення
Зволоження
To Top