logo
В наявності
Тільки 3 залишилося
Артикул
CS-ASCS

Відновлюючий шампунь для дуже пошкодженого волосся Curly Shyll After Salon Care Shampoo (Extremely Damaged)

Особливо він буде корисний дівчатам, які регулярно фарбують, освітлюють волосся або піддають його іншому хімічному впливу.
Special Price 1 650,00 ₴ Regular Price 1 850,00 ₴
Об’єм
500 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Curly Shyll After Salon Care Shampoo (Extremely Damaged) стане довгоочікуваним порятунком для ослабленого волосся з пошкодженим стрижнем. Активні компоненти шампуню буквально повертають до життя сухі та знесилені локони.

Цей корейський шампунь для сухого волосся збагачений рослинними білками та іншими корисними речовинами, які не тільки допомагають усувати повсякденні забруднення, але також дбайливо піклуються про локони, що потребують максимально м'якого догляду.

Компоненти для формули продукту

Ефективним Curly Shyll After Salon Care Shampoo (Extremely Damaged) робить такий набір інгредієнтів:

  • Комплекс рослинних білків. Його гідролізована форма проникає глибоко в структуру волосся, відновлює та зміцнює їх.

Витяжки:

  • Водорості. Комплекс корисних речовин з морських глибин повертає життя ослабленим пасмам, надає їм здорового та красивого вигляду.
  • Стебло кактусу. Інтенсивно зволожує, допомагає підтримувати природну здатність епідермісу до накопичення вологи, заспокоює шкіру та посилює її натуральний бар'єрний шар.

Як користуватись і де знайти

Перед тим як використовувати Curly Shyll After Salon Care Shampoo (Extremely Damaged), необхідно ретельно розчесати локони. Потім потрібно намочити шкіру та набрати трохи шампуню в долоні. Далі потрібно додати кілька крапель води, щоб спінити засіб, і лише потім наносити його на шкіру голови. Легкий масаж пальцями допоможе прибрати надлишки себуму та інші забруднення. Залишиться промити голову теплою водою і за необхідності повторити дії ще раз.

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити Curly Shyll After Salon Care Shampoo (Extremely Damaged) в Києві та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип волосся
Сухі, Пошкоджені, Пофарбовані, Позбавлені об'єму, Тонкі
Вирішує проблему
Сухість, Ломкість, Посічені кінці, Тьмяне волосся
Тип засобу
шампунь для волосся
Об'єм
500 мл.
Призначення
Поживне, Відновлення
To Top