logo
Немає у наявності
Артикул
MP-CTDE

Антивікова емульсія зі стовбуровими клітинами Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Emulsion

Ця корейська емульсія для обличчя дає помітний ефект підтяжки обличчя, борючись зі зморшками та підвищуючи щільність та загальний стан тканин. Компоненти високої ефективності дії також дають потужний антивіковий ефект.

Special Price 869,00 ₴ Regular Price 1 399,00 ₴
Об’єм
150 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Корейський засіб для догляду за шкірою Medi-Peel Cell Tox Dermajours Emulsion веде активну роботу для покращення зовнішнього вигляду обличчя, а також для глибокого зволоження та відновлення тканин. У складі використано безліч корисних компонентів, а ліпосомні капсули суттєво підвищують їхню ефективність. Саме вони забезпечують точкову доставку компонентів до проблемних місць, не залишаючи поза увагою навіть глибокі шари дерми. Крім того, засвоюваність інгредієнтів покращується, дозволяючи швидше досягти бажаного результату.

Ключові компоненти

В Medi-Peel Cell Tox Dermajours Emulsion містяться такі основні елементи:

  • Витяжка із магнолії. Дає глибоке зволоження, заспокоює шкіру та регенерує ушкодження. Є потужним антиоксидантом, попереджає стрес, спричинений ультрафіолетом, запобігає старінню шкіри через вплив сонячних променів.
  • Пептиди. Оптимізує роботу тканин на клітинному рівні, уповільнює старіння. Запускається вироблення природного колагену та еластину, за рахунок чого зовнішній вигляд шкіри природним чином покращується, розгладжуються зморшки.
  • Стовбурові клітини альпійського едельвейсу. Підтягують шкіру, роблять зморшки не такими вираженими, освіжають обличчя та роблять шкіру менш сприйнятливою до зовнішніх подразників.

Кому підійде та як користуватися

Medi-Peel Cell Tox Dermajours Emulsion гарантовано підійде будь-якому типу шкіри. Емульсія у черзі доглядових процедур наноситься після тонізування. Декілька крапель потрібно нанести на обличчя або долоню, а потім ніжними рухами розподілити по шкірі, намагаючись не розтягувати її.

У магазині корейської косметики NewSkin можна купити Medi-Peel Cell Tox Dermajours Emulsion у Києві та Україні.

Докладніше
Вік
40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Нерівний рельєф
Тип засобу
емульсія для обличчя
Об'єм
150 мл.
Призначення
Антивікове
To Top