logo
Немає у наявності
Артикул
MP-RCLC

Антивіковий крем з ретинолом та колагеном Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Cream

Якщо потрібен корейський крем для обличчя, який надасть ефективний омолоджуючий вплив на шкіру, звузить пори, Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Cream – те що потрібно.
Special Price 714,00 ₴ Regular Price 999,00 ₴
Об’єм
50 мл.

Крем обволікається легким гелем, що дозволяє контролювати щільність при змішуванні консистенцій. Для жирного та комбінованого типів шкіри потрібно взяти більше гелю, а для сухого та нормального типів – більшу кількість крему. Засіб робить мімічні зморшки менш глибокими, робить овал обличчя виразнішим, захищає від опухлості та сухості.

Активний склад

Серед ключових складових Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Cream

  • Made White и RedSnow – сертифіковані комплекси, що активно підвищують показники захисної функції, згладжують негативний вплив сонця, добре зволожують шкіру.
  • Retinologen – комплекс, де поєднані властивості колагену та ретинолу. Завдяки йому продукт має вражаючий ліфтинг-ефект, зволожує епідерміс і надовго затримує воду в тканинах, попереджає виникнення алергічних реакцій (таких, як висипання та почервоніння). Завдяки впливу комплексу Ретинологен стимулюється глибоке відновлення шкірного покриву, відновлення еластичності та вирівнювання кольору обличчя. Якщо є пігментація, вона висвітлюється, попереджаючи старіння через вплив сонячних променів та інших зовнішніх подразників.
  • Ніацинамід – освітлює пігментацію на обличчі, запобігаючи виникненню нових плям або переміщенню пігменту у верхні шари шкіри.

Як користуватися засобом

Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Cream добре підійде будь-якому типу шкіри. Можна використовувати в процесі вечірнього догляду після застосування сироватки. Змішавши все в потрібній пропорції, масу необхідно легкими дотиками розподілити по шкірі. У денний час потрібно наносити захист від ультрафіолету. Кремом небажано користуватися в періоди виношування дитини або годування груддю.

У магазині корейської косметики NewSkin можна купити Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Cream у Києві та Україні.

Докладніше
Вік
35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове
To Top