Всім привіт. Якщо ви дивилися минуле відео, то, можливо, помітили, що у мене під носом вискочив прищик і, природно, я відразу ж задумалася про те, які засоби в догляді у мене є, щоб допомогли мені з ним впоратися.

І плюс одна з моїх проблем, яку я озвучувала – є проблема розширених пор, тому сьогодні про них і поговоримо.

Для початку скажу не дуже приємну новину, але розмір наших пор закладений у нас генетично. Тобто якщо у вас у принципі є схильність до розширених пор, то взагалі позбутися їх, на жаль, не вдасться. Але ми однозначно можемо контролювати їх розмір, тому що, якщо ви помітили, ваші пори можуть бути вузькими, а можуть бути ширшими.

корейська косметика для розширених пор

Очищення обличчя

І для початку, щоб вони здавалися максимально вузькими, треба прибрати звідти весь бруд, який там збирається і який їх візуально розширює. Тому перш за все, як і в принципі завжди, необхідно правильно очищати обличчя. Для цього можна купити корейську пінку для вмивання або гель.

І сьогодні я, як і завжди вечорами, очищаю обличчя за допомогою гелю Medi Peel Algo-Tox Deep Clear, замовити який можна у розділі очищення. Він, як ви можете побачити на відео в кінці статті, піниться на моєму обличчі. Я наношу його на сухе обличчя і він прибирає бруд, навіть той, що сидить глибоко-глибоко.

Medi Peel Algo Tox Deep Clear

Тому перше правило – ми правильно та добре очищаємо обличчя.

Чи потрібний тонік для обличчя

Також я хочу відзначити, що в основному до розширених порів схильні дівчатка, які мають жирну шкіру обличчя, тому що у них виробляється більше шкірного сала, яке згодом забивається в порах і розширює їх ще більше. Щоб збалансувати виділення цього шкірного сала, треба досить добре зволожувати обличчя, тому тонер корейський купити і використовувати його після вмивання – це обов'язкова умова.

А для жирної шкіри, як я вже рекомендувала, протягом дня краще купити корейський міст для обличчя і збризкувати шкіру, щоб вона не відчувала нестачу вологи і не виділяла ще більше цього шкірного сала. Тому що наш організм влаштований ідеально. Якщо десь відчуває нестачу, то одразу її заповнює. Тому не змушуйте свою шкіру відчувати нестачу вологи.

Medi Peel V-Perfect Shape Lifting Mist міст для обличчя

Зволожуємо добре. Тонер наношу я в кілька шарів і роблю це руками рухами, що впечатують. Якщо ви не розумієте, як це – подивіться відео в кінці цієї статті.

Вирішення проблеми розширених пор

Ну і що ми можемо зробити ще, щоб упоратися з розширеними порами – це купити корейську сироватку для обличчя. Щоб зробити це в магазині New Skin – перейдіть до розділу «Сироватки» та оберіть фільтр «вирішує проблему розширених пор». Також можна вибрати ваш вік, тип шкіри та бюджет.

Ще я вам хочу відзначити, що розширені пори з віком, якщо ви помітили, стають ще більшими. Із чим це пов'язано? Шкіра втрачає свою гнучкість, розтягується. Пори теж розтягуються по діагоналі та їх розмір візуально здається більшим. Тому при боротьбі з розширеними порами ми насамперед робимо акцент на анти-ейдж догляді і лише другим етапом ми боремося із самими розширеними порами.

Крем для обличчя

Сьогодні я використовуватиму крем, який містить 9 пептидів і вольюфілін – Medi Peel Peptide 9 Volume Tox Cream. Купити корейський крем для обличчя потрібно обов'язково, щоб використовувати після сироватки, тому що він запечатує всі корисні компоненти і не дає їм випаровуватися з шкіри.

Я використовую Volume Tox, щоб шкіра була більш підтягнута та пружна і, як ми вже з'ясували, саме від цього і залежатиме розмір моїх пор.

крем меді піл волюм токс

Тобто чим більш підтягнута буде моя шкіра, тим менше вона розтягуватиметься, а значить і пори розтягуватимуться менше і виглядатимуть менше.

Сподіваюся, я була вам корисна. Якщо залишилися якісь питання – обов'язково мені їх ставте у коментарях під цією статтею. До нових зустрічей.

0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.